Világsztár is érkezik – ezek a legjobb őszi programok Pécsett!
Világsztár is érkezik – ezek a legjobb őszi programok Pécsett!
promo / 2023-10-02 zene
Az ősz Pécsett korántsem a begubózás idejét jelenti, hiszen a fesztiválokat, kültéri programokat felváltják a legnagyobb hazai és külföldi sztárok koncertjei. Mutatjuk a kiemelt programokat!

Folytatódik a Metronóm Jazz Klub a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében. Október 5-én a Pintér Zoltán Trio & Fekete-Kovács Kornél lép fel.  November 9-én a Bacsó Kristóf Triad koncertezik itt, ami azért jelentős, mert Bacsó Kristóf generációjának egyik legkiemelkedőbb és legsokoldalúbb szaxofonművész és zeneszerző egyénisége.

Kiss Tibi ezúttal a Quimby nélkül, csupán Vastag Gáborral és egy szál gitárral érkezik Pécsre. Az Aranyakkord egy dalkeltető, a pillanat szülte számok otthona. Szobazene hangulatú koncert november 2-án az E78-as koncertteremben!

Tommy Emanuel CGP (képünkön), a világhírű gitárvirtuóz november 6-án érkezik a Kodály Központba! A művész a country, a blues és a dzsessz etalonja, a tízujjas gitártechnika mestere, aki egyszerre három szólamot tud játszani. Fellépése minden alkalommal igazi örömünnep. Ahogy mondja: „Amikor gyerek voltam, a showbizniszben akartam utazni. Mára már csak a boldogságbiznisz érdekel. A zenémmel teszem boldoggá az embereket. Ez egy jó munka.”

zene
Zuhatag
 
lokál
Cobblers
 
lokál
Monokrom szülinap