Pécsi cuccok karácsonyra
Pécsi cuccok karácsonyra
Iváncza Boglárka / 2020-12-17 lokál
Mindig nagyon fontos, hogy helyi termékeket vásároljunk, de ezekben a vészterhes időkben kiemelkedően nagy szükség van a helyi vállalkozások támogatására. Néhány nagyon menő pécsi cuccot válogattunk most össze, melyek szerintünk jól fognak mutatni a karácsonyfa alatt. Az összes termék online is megvásárolható.    

Monokrom – Tettye kapszulakollekció

Az idei karácsonyra az első ajándéktippünk a Monokrom limitált kiadású, sorszámozott, Tettye ihlette kapszulakollekciója. Csapjatok le egy menő szájmaszkra, bögrére, pólóra, kirakósra vagy vászon printre!

Online vásárlás: www.greatminds.hu

Coollab – 1973 TV-torony pulcsi

Jó ideje bele vagyunk bolondulva a Coollab Pécs Addiction sorozatába. Tavaly a TV-tornyos zoknik mentek hatalmasat nálunk, idén a TV-torony 1973-as megnyitása előtt biccentő design pulcsira voksolunk. A mintából készült puzzle és vinyl print is!

Online vásárlás: www.coollab.hu

Bánkuti BAGS

Letisztult, időtálló design, 100 százalékig kézzel készült, személyre szabható minőségi termékek – Bánkuti Szabina táskáival egész egyszerűen lehetetlen mellé lőni, ha karácsonyi ajándékozásról van szó. Bátran ajánljuk tesónak, barátnőnek, anyunak, keresztmaminak, garantáltan mosoly lesz az arcokon!

Online vásárlás: www.bankutibags.hu

PMFC-s cuccok

Szeptemberben nyílt meg a PMFC Shop, a PMFC ajándéktárgyainak boltja. A Focivilágban (régi nevén: Fürge Nyuszi) kapott helyett egy nagyon frankón berendezett sarok, rengeteg PMFC-s cuccal. A legtöbben a mezekre vártak, örömmel jelentjük, hogy mostantól beszerezhetők több színben, több méretben, több fazonban. Ezen kívül – a teljesség igénye nélkül – van PMFC-s bögre, baseball sapka, ülőpárna, labda, sporttáska, sál, faliróra, melegítő, hűtőmágnes, és rengeteg minden más, érdemes körülnézni!

Online vásárlás: www.focivilag.hu

ételital
Teszteltük: Püspöki Magtár Kávézó
 
zene
Sétatér Fesztivál
 
zene
Agavoid, Fubarite