Soerii & Poolek, Fish!
Soerii & Poolek, Fish!
Morvai Zsolt / 2015-11-19 zene
Nemsokára megtudhatjuk, milyen az, ha az ország két legállatabb partizenekarát beengedik egy szórakozóhelyre. Nem másokról van szó, mint a Soerii&Poolek és a Fish! legénységéről, úgyhogy garantáltan senki nem fog unatkozni ezen szürke novemberi éjszakán.

Az 1999 óta leállíthatatlanul pörgő Fish! tombolása közben minden punk, a szíve mélyéig ősmetálos, valamint szűknacis indie cindy egyesül a táncparketten egy önfeledt összeborulásban a poppunkos ütemekre, hiszen a banda dalszövegei mindenkinek szólnak, lendületes zenéjük pedig bárkit beszippantanak. A tempót nehéz lesz tartani, ugyanis a Soerii & Poolek nem koncertet, hanem egy igazi előadást biztosít a rajongóknak, így nem csak a tombolásba, hanem a fejünk kapkodásába is belefáradunk, ha nem akarunk semmiről lemaradni. Magyarország legdinamikusabb kollektívája a legmenőbb partizenekar, akiknek a számaikon kívül már csak a koncertjeik látványvilága lenyűgözőbb.

Aki jót akar magának, az november huszadikán a Pécsi Est Café táncparkettjén pumpál magába egy kis extra életkedvet, hiszen ezen az estén mindenki király lesz!

Pécsi Est Café (Rákóczi út 46.) November 20. 21:00. Jegyár: 1600/1900 Ft.

súgó
Térerő - Az ipar és a képzőművészet találkozása
 
ételital
Ehető Egészség
 
zene
Dzsúdló