Run Over Dogs, The Popeye, The Midnight Barbers
Run Over Dogs, The Popeye, The Midnight Barbers
Morvai Zsolt / 2016-05-09 zene
Minden tanévben elérkezik a pillanat, amikor könnyes búcsút kell venni a hosszas kocsmatúráktól, a folyamatos éjszakázásoktól és persze a tanévtől.

Erre a legjobb opciót mindig a Szenes nyújtja, hiszen az egyetemi klub ilyenkor mindig fergeteges utolsó bulikat tart, amivel ünnepélyesen megnyitja a kőkemény vizsgaidőszakot. Május kilencedikén egy tripla koncertes felállásal és egy hajnalig tartó DJ szettel kedveskednek a hallgatóknak.

A mostanában igen nagy sikereknek örvendő, a Nagy-szín-pad döntőjébe bejutott Run Over Dogs (képünkön) amerikai turnéjáról érkezik hozzánk, hogy az egyetemi klubot is szétkapják húzós desert rock témáikkal. Őket a kaposvári The Popeye fogja kísérni, akik az elszállós pszichedélia oldaláról közelítik meg a klasszikus brit gitárpopot. Az est különlegessége a The Midnight Barbers nevű brit duó lesz, akik zenéjükben igazán jól idézik meg Bob Dylan, Iggy Pop és Tom Waits szellemét. A nyers skiffle és punkos garázs rock ötvözete az, ami talán legjobban leírja őket. A zenekarok után DJ Venom fogja pakolgatni a lemezeket amíg bírja szusszal a nagyérdemű. Vitathatatlanul tökéletes zárása lesz az idei tanévnek ez az éjszaka.

Szenes Klub (Pacsirta utca 2.) Május 9. 20:00 Jegyár: BTK: 300 Ft, PTE: 500 Ft, Egyéb: 800 Ft.

súgó
A diszpécs®
 
ételital
Külvárosi gasztró: Markó Csárda
 
zene
Ivan & the Parazol, Konyha