Pécs City Karnevál
Pécs City Karnevál
Papp András / 2015-09-18 zene
A legnagyobb őrület idén újra visszatér, hiszen tavaly sajnos elmaradt az egyik kedvenc bulink, a Pécs City Karnevál. Az idei come back azonban egészen parádés lesz. Az egész várost megmozgató karnevál három naposra bővült, és a belvároson kívül a Zsolnay Negyed is helyszíne lesz a fergetegnek.

Az egész bulisorozat szeptember 18-án a Széchenyi téren indul. Sokezres tömegre lehet számítani, hiszen 19 órától a Junkie Jack Flash, 20:30-kor pedig a Punnany Massif lép színpadra. A koncertek után nem ér véget a buli, hiszen az Amper Klubban hivatalos after party veszi kezdetét a legendás brit bakelitmester, DJ Vadim főszereplésével. Előtte azonban, 23 órától a Punnany legénységéből verbuválódott Shen Kick Live Act (DJ Wolfie + DJ R-Nold + Szeki) melegíti be a közönséget, úgyhogy érdemes lesz sietni az Amperbe, mert egy egészen különleges produkció várja a közönséget.  

Másnap, szeptember 19-én 14:00-kor indul a színes-hangos-őrült karneváli felvonulás a Széchenyi térről. Az útvonal: Széchenyi tér-Sétatér-Kórház tér-Ferencesek utcája-Széchenyi tér-Színház tér-Búza tér-Major utca-Zsolnay Negyed. A felvonulás végén koncertek és partik marasztalják a tömeget a negyedben: 7 helyszínen, több mint 40 DJ, sound system és zenekar húzza a Pécs City Karnevál  záróbuliján. Ne maradj le róla, tényleg hatalmas buli lesz!

Az utolsó nap a gyerekeké és a családoké, hiszen a Zsolnay Negyedben egész napos programsorozat várja a legkisebb karneválozókat is.

Széchenyi tér, Zsolnay Kulturális Negyed, szeptember 18-20.

Részletes program: www.facebook.com/events/427258117446877/

lokál
Made in Pécs-díj 2017 – A győztesek
 
súgó
Múzeumok Őszi Fesztiválja
 
lokál
ÁTJÁRÓ 9. RÉSZ