Pécs a Fishingen
Pécs a Fishingen
Papp András / 2019-06-19 zene
A Fishing gyakorlatilag egy pécsi fesztivál, azzal a szépséghibával – vagy éppenséggel szépségével –, hogy Orfűn rendezik. A régió legnagyobb könnyűzenei eseménye pécsi zenekarokban sem szűkölködik, ezért pedig nem tudunk elég hálásak lenni a szervezőknek. Akinek jutott jegy a fesztiválra, és pécsi produkciókat nézne/hallgatna, itt egy kis segítség, amiből kiderül, kik, mikor és hol lépnek fel. Jó szórakozást! 

Június 19. szerda

Junkie Jack Flash – 19:00, Nagysátor

A Fishing első pécsi fellépője a Junkie Jack Flash. De nem csak ebben lesznek elsők: a Nagysátor programját is ők indítják, ők terítik le a helyszín partiszőnyegét a többiek elé.  

Lovasi András – 20:40, Eszik a dönert a nagyorrú lányok nagyszínpad

A leghosszabb és legrosszabb nevű színpadon mutatja be a fesztivál házigazdája a Tűzijáték délben című új szólólemezét.

Június 20. csütörtök

Csoki & Hipo – 14:00, Víziszínpad

Hivatalos fellépő lett a Csoki & Hipo! A zenekar véleménye a Fishinges koncertjükről: "A nagyszínpadon csak kiöregedett, pocakos rocksztárok játszanak, így mi nem illünk oda. Nekünk a hallgathatatlan macskazene terepe, a Víziszínpad jár." 

Kispál András és Püspöki Péter – 16:00, Magam adom színpad

A Made in Pécs Fesztiválon elmaradt a két rocksztár közös fellépése, most bepótolják! Érdemes korán kelni, igazi kuriózummal állunk szemben!

Cedar Knoll – 18:00, Nagysátor

A fesztivál Tehetségkereső játékán 3. helyezést ért el a Cedar Knoll, így jutottak fellépési lehetőséghez. Jelenleg ők a legjobbak a fiatal pécsi zenekarok közül, ezt bizton állíthatjuk. 

Kiscsillag – 19:50, Csavargó nagyszínpad

Úgy hisszük, mindenki megszeppenne, ha fő-fő színpados Kiscsillag koncert nélkül menne le a Fishing. Megszeppenésnek most sem lesz helye!

Június 21. péntek

Dörnyei Szabi – 15:00, Magam adom színpad

Biztosak vagyunk abban, hogy Dörnyei Szabi gitárjátéka egyből felébreszti a reggeli kómában ténfergőket. A Magam adom színpad felállítása a Fishing egyik legnagyobb húzása a múlt évből!

Takáts Eszter – 19:00, Fonó Borfalu

A legjobb helyszín a legjobb és legkedvesebb pécsi énekesnőnek! A koncerthez egy jéghideg rozé hosszút ajánlunk.

30Y (vendég: Kispál András) – 21:30, Csavargó nagyszínpad

Beck Zoliék új lemezüket, a „ki az akit még megölelnél” címűt mutatják be. Vendégművészük pedig olyan ínyencségeket ígér, hogy képtelenség kihagyni ezt a koncertet.  

Június 22. szombat

Kubalibre – 20:50, PMFC színpad

Ha még bírod a táncot az utolsó napon is, itt a helyed! Mulatós orckzene legendás pécsi arcoktól.

Mongooz and the Magnet – 22:00, PMFC színpad

Rögtön a Kubalibre után jönnek a Mongoozék, koncertjük zárja a Fishinges pécsi zenekarok sorát. De nem csak ezért érdemes megnézni őket, hanem mert piszok jó hangulatot szoktak csinálni.   

súgó
Szépenszóló Fütyöri
 
lokál
Mizu? Vidéki vagy?
 
zene
Run Over Dogs, The Popeye, The Midnight Barbers