Oliver Koletzki
Oliver Koletzki
/ 2016-03-18 zene
Március 19-én az utóbbi évek legnagyobb pécsi techno ünnepére kerül sor, hiszen a berlini Oliver Koletzki lép fel az Amper Klubban, akinek a szettjei mindig lélegzetelállítóak.

Oliver Koletzki 2005-ben egy pillanat alatt robbant be a köztudatba, miután a Der Mückenschwarm című számából készített 500 darab lemez egyike Sven Väth táskájában landolt. A Cocoon kiadó vezére arra lett figyelmes, hogy ez a szám rendre felrobbantja a táncteret, így rövid úton le is igazolta Olivert, akinek a száma mostanra techno klasszikussá vált.

2006-ban alapította kiadóját, a Stil vor Talentet, hogy hasonló esélyt adhasson az arra érdemeseknek, mint amilyet ő maga is kapott korábban. Azóta azt csinálja, amit szeret: a kiadó igazgatása mellett hétköznaponként számokat ír, hétvégente pedig a világ legjobb klubjaiban játszik. Szettjei elképesztően energikusak, de a négynegyedek stabil döngölése sohasem válik monotonná. Oliver mindig megtalálja a módját annak, hogy feldobja a közönséget és folyamatosan magasabb szintekre emelje a bulit.

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Március 19. 22:00. Jegyár: 2290 Ft.

 

súgó
Chichago
 
súgó
Pécsi dallamok - kortárs hangverseny
 
zene
A Halott Pénz Kis Grófo társaságában