Mehringer
Mehringer
Papp András / 2024-02-06 zene
Szeptemberi lapszámunkban Mehringer Marci mutatta meg legkedvesebb pécsi helyszíneit Az én Pécsem című összeállításunkban.

Akkor még csak épphogy szóba került a banda készülő nagylemeze, ami aztán októberben napvilágot látott 111 címmel. És akkorát szólt, hogy a fal adta másikat! Azóta toltak egy sold out lemezbemutatót az Akváriumban, február 7-től 11-ig pedig egy miniturnéra indulnak, ahol egymást követő öt napon keresztül bejárják a fél országot. Természetesen az országjárás Pécsről indul, szokatlan időpontban, szerdán, ami ne vegye el senki kedvét a koncerttől, hiszen Pécs következő rocksztárját muszáj élőben látnia mindenkinek, akár szerdán is.

A Mehringer vendége Majré lesz – egyik pillanatban torz gitárok és surmóság, másik pillanatban extrém szoftbojizmus. Ez a váltakozás jellemzi Majré koncertjeit, amitől a fiatal énekes-dalszerző zenekarának bulijai egyedi élményt nyújtanak. A Szabadon és a Tartós dalok szerzője hódító hadseregével ezúttal Pécset veszi célba, ahol egyébként karrierje legelső koncertjét is adta. 

Pécsi Est (Rákóczi út 46.) Február 7. 20:00. Jegyár: 3000/3500 Ft

lokál
Karrierépítés egy világcégnél Pécsett: lehetséges!
 
lokál
KoffeinBox
 
lokál
Eximó Jégrém: Erre még meghívlak