Maribou State (UK), Passed DJ set, BETWIXT
Maribou State (UK), Passed DJ set, BETWIXT
/ 2017-03-24 zene
Tavaszköszöntő minifesztiválra készülhetünk március végén, ahol a léleksimogató brit elektronikát egy roppant ízléses, ámde súlyos basszusok lüktetésétől fülledt házibuli hangulatával vegyítik a fellépők.

A hiperhangulatos számairól és szettjeiről elhíresült brit Maribou State (képünkön) fellépését a Passed zenekar DJ szettje kíséri, valamint a BETWIXT kísérleti elektronikus zenei műhelyből heten is érkeznek az Amperbe!

A Maribou State meghatározásánál a szokásosnál nehezebb dolgunk van. Alapvetően house, de sokat merítenek a downtempoból, soulból, future garageből, és mindezt kellemes vokálokkal tűzdeli a duó, hogy olyan atmoszférát alakítsanak ki, amitől megáll a világ. Fix helyük van a brit Radio 1-on, számaikért Pete Tongtól Diploig mindenki rajong!

Kicsit más stílusban, de hasonló hangulatban játszik a Passed zenekar. Ők a trapet, trip hopot és a popzenét ötvözik mesterien. Egy DJ szett pedig arra ad alkalmat, hogy a fellépéseiknél kicsit jobban elkalandozzanak a tagok akár a könnyedebb, akár a súlyosabb elektronikus zenei irányokba.

A BETWIXT alakulat Pécs legvagányabb házibuli-sorozatának újabb és újabb epizódját rendezi meg a Szobában, hónapról hónapra. Ezeken a szeánszokon a legaktuálisabb underground, ámde szigorúan táncbarát elektronikus zenei stílusok ömlenek a hangfalakból. A legfőbb szempont náluk az, hogy a számok elképesztően jók legyenek, és nem az, hogy ismertek.

Mit is mondjunk még? Ez a buli teljesen elképesztő lesz!

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Március 24. 22:00. Jegyár: elővételben és éjfél előtt: 500 Ft, éjfél után: 1000 Ft.

 

lokál
Made in Pécs-díj: Az év rendezvénye
 
zene
Anëk, Mira Joo, Péló
 
súgó
Az Anyák Megmentője