Made in Pécs Fesztivál: Színpadmestereink
Made in Pécs Fesztivál: Színpadmestereink
Papp András / 2024-01-05 zene
A fesztivál nyolc helyszínén feketeöves színpadmesterek állják a sarat reggeltől hajnalig. A feladatuk roppant fontos és összetett: ők segítik a fellépőket a helyszíneken, ők a felelősek azért, hogy a koncertek időben elkezdődjenek és véget érjenek, ők a nagybetűs MEGOLDÓEMBEREK, akik nem ismernek lehetetlent. Ismerjétek meg őket! 

Marton Zsanett – Amper Klub

Pécsen kezdtem el mozgolódni a zenei színtéren, dolgoztam a Szenesben, a Fishingen, a Rockmaratonon, több külföldi előadót segíthettem az Estben, az Amperben vagy pont a Made in Pécs Fesztiválon. Lassan öt éve már, hogy a fővárosban nyomom, fő lelőhelyem jelenleg a Dürer Kert.

Vivi – Made in Pécs Café

Vivi vagyok, Szegedről jöttem, mesterségem címere M, mint megoldó. Főként a hiphop világában utazom, egy ideje már azonban az ASAN csapat tagjaként a Pogány Induló backoffice és turnémenedzseri feladatait is ellátom. Koccanjunk az egyik legkedvesebb pécsi helyemen, a Made in Pécs Caféban!

Líviusz – Pécsi Est

Sziasztok! Rendszerint én vagyok számotokra a morgó hang a vonal túlsó végén, amikor a fesztivál kapcsán kezdünk egyeztetni. Én vagyok a Pécsi Est és az Amper Klub koncertkoordinátora és a Káptalan Kert állandó színpadmestere. A Pécsi Estben megtalálsz, akár egy jó házőrzőt!

Bobby – Szabadkikötő

Régóta színpadmesterkedek a legkülönbözőbb méretű fesztiválokon. Specialitásom a pontos menetrend és a jó hangulatú munkavégzés érzékeny egyensúlyának kialakítása. Ugyan Tatabányán születtem, Budapesten élek, de saját magamat kitüntettem a tiszteletbeli pécsi polgár plakettel, hiszen sok éve járok a környékre dolgozni.

Kacsa – Sárkány Barlang

Sári Krisztián vagyok, de az is lehet, hogy Kacsa néven ismertek. Lassan több mint 20 éve rontom a közízlést különböző zenekarok tagjaként. Már az első Made in Pécs Fesztivál óta (egy-egy kihagyással) általában enyém a zeneileg legkeményebb színpad.

Dani – Nappali

A színpadmesterkedés mellett projektmenedzserként, örökségszakértőként és rendezvényszervezőként dolgozom. A Made in Pécs Fesztiválon az első években még csak fellépőként vettem részt. A fesztivál színpadmester csapatának tagjaival több fesztiválon dolgoztunk együtt korábban, így csatlakoztam én is a csapathoz.

Máté – Ti-ti-tá

Szabó Máté vagyok, Debrecenben születtem. Itt kerültem kapcsolatba először zenekarokkal, zenészekkel, később helyi fesztiválokon, koncerteken kezdtem el dolgozni, majd lassan az ország minden pontjáról kerestek. Pécs az egyik kedves helyszínem, nagyon szeretem az itteni fesztiválokat.

Tim – Trafik

Nyolcéves korom óta zenélek. A gimnáziumban alapítottam az első zenekaromat, és a 2000-es évek pezsgő pécsi zenei élete azonnal be is szippantott. A Made in Pécs Fesztivál születésénél volt szerencsém bábáskodni, és az első alkalom óta próbálok hozzátenni a sikeréhez. Amire számíthattok tőlem, az a koncertek pontos kezdése, befejezése és utána tali a pultnál!

súgó
Capa, a világhírű fotós
 
zene
Red Roosters
 
súgó
Nyáresti térzenék