A Made in Pécs Fesztivál számokban
A Made in Pécs Fesztivál számokban
Papp András / 2023-01-03 zene
Számok segítségével meséljük el, mi is az a Made in Pécs Fesztivál. Elsőbálozóknak kötelezően ajánlott, de a rutinrókáknak is kínálunk néhány érdekességet. 

0 – 0 forint a belépő, azaz a fesztivál összes koncertje, programja ingyenes!

1 – Egy nap a világ! A Made in Pécs Fesztiválon egyetlen nap alatt söpör végig a zenei hurrikán.

3 – 3-3 vendégprodukciót látunk vendégül ebben az évben is. Kőbányáról és Ljubljanából hívtunk vendégzenekarokat. Kőbányáról érkezik a Kontraszt, a Tiansen és FlorasFloras, Ljubljanából pedig Dora Tomori, az Auto és a Spiral Mind. 

7 – Január 7-e, szombat – ezt a dátumot kell megjegyezni, korán felkelni, elindulni valamelyik klubba, és élvezni a pécsi zenét egy teljes napon át.

8 – Ennyi helyszínen zajlik idén a Made in Pécs Fesztivál. A megszokott helyeken kívül új versenyzőként az Amper Klub csatlakozott hozzánk, bemutatkozásként elég erős koncertfelhozatallal fogja lenyűgözni a tisztelt fesztiválozó közönséget.

10 – Délelőtt 10-kor kezdődik az első koncert mindegyik helyszínen. Sok különlegessége van a Made in Pécs Fesztiválnak, de talán a korai kezdés az egyik legizgalmasabb benne.

32 – Ennyien dolgoznak a fesztivál alatt a helyszíneken reggeltől éjszakáig, hogy a technikai lebonyolítás zökkenőmentes legyen. Emberfeletti munkájuk nélkül nem lehetne megszervezni a bulit, innen is hálás köszönetünket küldjük mindannyiuknak.

173 – Ennyi koncertet láthattok egy nap alatt a fesztiválon. Szerintünk ez világcsúcs! Nagyon szépen köszönjük a jelentkező produkcióknak, hogy ez a világraszóló diadal megvalósulhat Pécsett.

220 – Körülbelül ennyi posztot készítünk a Made in Pécs Fesztivál Facebook-oldalára 1,5 hónap alatt, ami sok-sok kolléga profin összehangolt munkáját dicséri.

700 – Kb. ennyi zenész áll színpadra ezen a szép napon. Fegyelmezettségük nélkül nem menne ilyen gördülékenyen a fesztivál, a legnagyobb köszönet őket illeti!

 

lokál
Az iránytű építése
 
film
Toldi – A mozifilm
 
lokál
A nemzetköziesedés nem áll meg