Ludmilla, Aftershock
Ludmilla, Aftershock
/ 2016-02-19 zene
Ludmilla nevét itthon és a környező országokban is nagyon jól ismerik, köszönhetően egyrészt kiadójának, az Ayra Recordingsnak – mely megjelenései rendre a Beatport breaks listájának első helyét ostromolják – másrészt pedig elképesztő szettjeinek.

Az éneklősebb, dallamosabb számokat és a kőkemény, zúzós darabokat tökéletes érzékkel váltogatja, így nem igazán lehet elszakadni a tánctértől, ha Ludmilla zenél.

Ludmilla azon kevés igazán jó DJ közé tartozik, aki mindig képes ráérezni arra, hogy mitől lesz jobb a buli. Az összes hazai fesztivál és klub mellett a környező országokat is bejárta, és teljesen mindegy számára, hogy két tucat vagy kétezer ember néz vele farkasszemet, mindig elképesztő hangulatot teremt. Nem véletlen, hogy olyan nevekkel fordult meg egy színpadon, mint a Pendulum, a Stanton Warriors, Skrillex, vagy épp John B.

A maga körül egyre nagyobb port kavaró pécsi Aftershock feltett szándéka ezen az estén az lesz, hogy letépje egy marcona válogatással mindenki fejét. Lazy Rich kiadójánál is a magukénak tudhatnak már megjelenést, valamint a Ballantine’s Music Awardson is jelölték őket az év felfedezettjeként, így érdemes lesz rájuk odafigyelni!

Amper Klub (Czinderi utca 6.) Február 20. 22:00. Jegyár: 1000 Ft.

lokál
Élmény, amit egymilliószor is átélnél!
 
ételital
Teszteltük: Balkán Bisztró
 
lokál
Portré: Korontos Zoltán