Halott Pénz
Halott Pénz
Papp András / 2016-12-19 zene
Ilyen még nem volt! December 26-án önálló Halott Pénz-show lesz a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban! A nem mindennapinak ígérkező koncertről az együttes frontemberével, motorjával, mindenesével, Marsalkó Dáviddal beszélgettünk.  

Ez az első alkalom, hogy megpróbáljátok megtölteni a pécsi sportcsarnokot. Nem túl nagy vállalás ez?

Ez lesz a harmadik év, hogy ott zárjuk az évet, de teljesen egyedül tényleg ez az első alkalom. Tavaly már mint fő fellépő voltunk a sportcsarnokban, idén szerettük volna teljesen önállóan megvalósítani ezt, reméljük, sikerül megtölteni a város legnagyobb koncerthelyszínét!

Karácsony másnapján lesz a koncertetek. Ezt a kitüntetett időpontot karácsonyi ajándéknak szánjátok a pécsieknek?   

Minden pécsi koncertünk különleges, de ezúttal szeretnénk speciálissá is tenni. Minden koncertet úgy kezdünk, bárhol is legyünk az országban, hogy „Sziasztok, mi vagyunk a Halott Pénz Pécsről!” Ezért kiemelten fontos nekünk az év utolsó koncertje, otthon, a családunkkal, és a várossal, ahol felnőttünk.

Gondolom, nem szimpla koncert lesz ez, hanem készültök extra dolgokkal is. Mire számíthat ezen az estén a közönség?

Extra műsorral és látvánnyal készülünk, és azt reméljük, hogy a karácsony utolsó napja nem csak nekünk lesz különleges.

Mennyiben más számotokra Pécsett fellépni, mint bárhol máshol az országban?

Teljesen más otthon fellépni. Az extra izgulás és elérzékenyülés garantált! Rengeteget vagyunk úton, így keveset otthon, ezért ez egy speciális dolog a számunkra.

Mik a terveitek 2017-re? Szerinted lehet még emelni a téten?

Szeretnénk jó dalokat írni, sokat koncertezni, motiváltnak maradni és sok kezet látni a magasban a koncertek alatt! A tét mindig nagyobb, mint korábban, de igyekszünk nem erre fókuszálni, inkább csak megbecsülni, hogy azzal foglalkozhatunk, hogy zenélünk.

súgó
Maxim Vengerov és a Pannon Filharmonikusok
 
ételital
Teszteltük: Caflisch Cukrászda
 
zene
Zsolnay Piknik