Bass Camp Orfű
Bass Camp Orfű
szerk / 2016-06-01 zene
Magyarországi Outlook Fesztivál? A basszus-zenék Alkotótábora? Avagy mi jutna eszedbe egy hétvégéről Orfűn, az underground elektronikus zenék jegyében?

Bizony, még forróbb lesz a nyár idén, hiszen július 22-23-án (azaz a Fishing után pont egy hónappal) visszatérhetünk Orfűre! Családias környezetben, a már oly sokat látott Panoráma kempingben a drum’n’basstől a trapen keresztül a hiphopig rengeteg hazai és külföldi előadó vár majd ránk 4 színpadon a Bass Camp – hazai felhozatalban abszolút rendhagyó – kínálatában. A különböző zenei stílusok között az összekötő kapocs a rengeteg basszus lesz, no és az, hogy remek emberek rajonganak értük.

Ugyan Bass Camp most lesz először, de a szellemisége régóta Pécshez kötődik: a Rét-tér színpadon itt gyűlik majd össze az a DJ-sereg, amely egy évtizeden keresztül a Remete-rétre zarándokolt minden évben. Összesen több tucat lemezlovas érkezik Orfűre, itt lesznek napjaink hazai basszus-zenész dj-i, mellettük az Angliából, Franciaországból, Horvátországból, Szlovákiából, Szerbiából, Lengyelországból érkezők. Mi mást is mondhatnánk, mint hogy a megjelenést kötelező jelleggel ajánljuk! 

Panoráma Camping (Orfű, Dollár utca 1.) Július 22-23.

További részletek, és hivatalos event itt: https://www.facebook.com/events/510092759191751/

 

ételital
Teszteltük: Maláta
 
lokál
Pécsi borászok: Radó István
 
súgó
Villányi Hosszú HétVÉGRE!