n
HU | EN
made in pécs
b c d j k
AmperKert
Iváncza Boglárka / 2017.08.04.zene
Augusztus 5-én újra megnyitja kapuit az AmperKert! Fent a kertben és lent a klubban összesen hat dj pörgeti a lemezeket és a fájlokat.

Lesz rengeteg fincsi house, energikus techno, tápláló basszus és persze jóféle itókák, ahogy az egy jó kis nyári estéhez passzol.

A New York-Moszkva elektronikus zenei tengelyről érkezik az izgalmas line up elejére Julia Govor (képünkön), akit okkal titulálnak a nemzetközi underground szcéna állócsillagának. Olyan kiadóknál jelennek meg szerzeményei, mint a Visionqest, Get Physical, Highway Records vagy a Cocoon, keresztbe-kasul végigturnézta már a világot a Kazantiptől kezdve a Sónaron át az Awakeningsig, miközben a technoveterán Jeff Millshez hasonló emblematikus figurákkal játszott és játszik együtt. Zenei kézjegyét leginkább a drámaiság, az érzelmi kitárulkozás és a pimasz, szexi techno groove-ok jellemzik, mindez légies könnyedséggel, elegánsan prezentálva.

Játszótársai Budapestről Mira Joo és Avika, a helyi színek képviseletében pedig DAIDAI és Calm-e-e lesznek.

Amper Klub és Amper Kert (Czinderi utca 6.) Augusztus 5. 22:00. Jegyár: elővételben és éjfélig 600 Ft, éjfél után 1000 Ft.

 

film
Havannai éjszaka
 
zene
Amper szilveszter: DAIDAI + Esmen
 
zene
Deborah De Luca