AmperKert
AmperKert
/ 2017-07-21 zene
Július 22-én újra AmperKert! Fent a kertben és lent a klubban összesen 10 DJ pörgeti a lemezeket és a fájlokat!

A kertben szellős, laza, boldogan táncolós house számok, a klubban pedig húsosabb techno és tech-house zenék szólnak majd.

A kert külföldi fellépő párosa a seregnyi hazai DJ mellett Eton Messy (képünkön) lesz. Történetük öt évvel ezelőtt kezdődött egy egyszerű Youtube-csatornával, ahol kedvenc producereik zenéit osztották meg. Mára milliós nézettségeket és többszázezer követőt tudhatnak magukénak, arról nem is beszélve, hogy olyan előadók karrierjének elindításában vettek tevékenyen részt, mint Blonde, Eli & Fur vagy Jax Jones.

Természetesen a minőségi támogatás sem marad el: Budapestről érkeznek a Stamusic. testvérek és Monkeyneck is, akik akár az Eton Messy katalógusba is beleillenének ízléses, fülbemászó house indulóikkal, valamint Ramin Sayyah is újra egy vegytiszta techno szettel tornáztatja meg a klub hangrendszerét.

A kertben a hangulatfelelős a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely lesz, melynek a pécsi keménymagja vonul fel ez alkalommal.

Amper Kert és Amper Klub (Czinderi utca 6.) Július 22. 22:00. Jegyár: elővételben és éjfél előtt 600 Ft, éjfél után 1000 Ft.

lokál
Pécsi hősök, akik a város szívét dobogtatják
 
zene
Életkoncert
 
lokál
Good Times Charity