30Y lemezköszöntő hét
30Y lemezköszöntő hét
Papp András / 2023-11-24 zene
Egyedülálló programsorozattal mutatja be a 30Y a december 1-jén megjelenő albumát. Kiállítás, mozi, koncert és számtalan egyéb ínyencség vár a pécsi rajongókra november 27-től december 1-ig.

November 27., hétfő: 30Y_X kiállításmegnyitó és POKET dalszövegkönyv bemutató a Reggeliben

Nagyszerű fotó- és tárcasorozattal jelentkezett a zenekar az online felületein, melyek mindegyike az X kérdéskörét járja körbe. Ezekből a képekből és szövegekből lesz egy szuper kiállítás a Reggeliben. De ez még nem minden! A POKET Zsebkönyvek kiadásában jelenik meg a 30Y X lemezéhez készült dalszövegkönyv, ami itt lesz először kapható.

November 28., kedd: 30Y_X lemezköszöntő DJ-szet a Made in Pécs Caféban

Találkozz és beszélgess a 30Y-nal! A lemezmegjelenés alkalmából ezen az estén kedvenc zenéik, inspirációik szólnak a Made in Pés Caféban 20 órától.

November 29., szerda: 30Y_X klipelemző beszélgetés az Apolló moziban

Az X lemezhez négy nagyszabású videó készült: beszélgetés az alkotókkal az "éhezők jóllakottak", az "arra indulok el", az "alkalmi társ" és a "miezmiez" világáról, szimbólumrendszeréről és jelentéséről az Apolló mozi kistermében, 18:00-tól.

December 1., péntek: 30Y_X lemezköszöntő koncert és közönségtalálkozó az Escargo Szobaszínházban

A lemez megjelenésének napján az Escargo Szobaszínházban különleges lemezköszöntő akusztikus koncerttel, beszélgetéssel és közönségtalálkozóval várja az érdeklődőket a zenekar. Itt lesz először átvehető az előrendelt album, amit a 30Y tagjai szívesen dedikálnak. A férőhelyek száma limitált, viszont a beszélgetés és a koncert online streamen is követhető lesz!

További részletek, jegyvásárlás, regisztráció ITT

 

 

 

ételital
Fiatal pécsi mesterek 6. – Tejhely
 
ételital
Vietnámi hét a Balkán Bisztróban
 
film
Perzsa nyelvleckék