Villányi Hosszú HétVÉGRE!
Villányi Hosszú HétVÉGRE!
promo / 2020-08-18 súgó
Augusztus 21-22-én színes programokkal készülnek a Villányi borvidékre érkezőknek!

A hosszú hétvégén a szolgáltatók saját vendéglátóegységeikben fogadják a vendégeket, így több mint 20 helyszín közül csemegézhet mindenki.

Élőzenés élményszüret vagy hordós kóstoló? Vezetett pincesétákon mutatják meg a borászok, hogy milyen kincsek lapulnak a pince mélyén, vagy túrázhatunk velük a dűlők között is. Borászati vagy kenyérkészítési minikurzus? A tanulni vágyók most betekinthetnek a szakma rejtelmeibe és akár el is készíthetik első borházasításukat. A család legkisebb tagjai se maradnak program nélkül, a gyermekeket napközben kézműves foglalkozások, arcfestés, ügyességi feladatok és barkácsműhely várja. Az elvesztegetett kalóriák pótlására is figyelni kell: BBQ ételek, kedvezményes nyári menü ajánlatok, bográcsozás, grill, pincepörkölt, paraszttálas ebéd és meghitt borvacsorák várják a gasztronómia szerelmeseit.

Szombaton a Diófás téren is várnak kicsiket-nagyokat egyaránt! 10 órától Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertjével indul a nap, majd a legifjabb borászcsemetéket faggatják jövőbeli terveikről, illetve azt is elmesélik, hogy ki, milyen módon segít be a családi vállalkozásba.

Van egy vár a Tenkes alján, amit Villányban is látni kell, így 15 órától a Siklósi Vár mutatkozik be. A délutáni koncerten hangulatfelelős a Swing á la Django, 19 órától pedig a színpadon a VoiSingers!

A teljes program megtalálható a villanyiborvidek.hu oldalon vagy a Facebook eseménynél.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Töltsünk el együtt egy kellemes hétvégét!

(X) 

lokál
Ingyenes karriertanácsadás a PTE-n 
 
zene
Pécs a kabalánk
 
zene
Braindogs