Pécs The Force Be With You – Első Pécsi Star Wars Nap
Pécs The Force Be With You – Első Pécsi Star Wars Nap
promo / 2023-07-30 súgó
Egy messzi-messzi galaxisból érkeznek a Zsolnay Negyedbe az Első Pécsi Star Wars Nap résztvevői szeptember 9-én. Ilyen tematikájú eseményt a fővároson kívül még nem rendeztek Dunántúlon. Minden rajongónak kötelező, az Erő legyen veletek!

A Csillagok háborúja univerzumának rajongói szeptember 9-én 10:00-19:00 között találkozhatnak a legnépszerűbb karakterekkel az E78-ban és a Pirogránit udvaron, de lesznek kiállítások, pódiumbeszélgetések, rohamosztagos kiképzés és több fotófal is.

A résztvevők között ott lesz többek között mindenki kedvence, az asztrodroid R2-D2 egység, további droidok (a tervek szerint K-2SO is a Zsivány Egyesből), az 501-es Légió hazai tagjai, lesz fénykard-, képregény-, sisak-, fegyver- és plakátkiállítás, dioráma-szekció, képviseltetik magukat hazai és határon túli rajongói klubok és légiótagok, így a DK Kohó és a Bank’s Props, a rebo.hu hír- és véleményportál szerkesztői, a TFA Galaktikus Fan Klub tagjai valamint a készülő Star Wars: Vader rajongói film alkotói is.

A kiállítói standok mellett az E78 koncertteremben panelbeszélgetések követik egymást a színpadon, többek között a Vader rajongói film készítőivel, a Star Wars baranyai és fővárosi rajongóival és egy meglepetésvendéggel kiegészülve. A fotófalaknak és a díszleteknek köszönhetően fényképek készülhetnek a Tatooine bolygón, a birodalmi Halálcsillag folyosóján, az Endor holdról ismert speeder bike-kal vagy a fogathajtó verseny pit droidjaival. Sőt, a kalandvágyók részt vehetnek egy rohamosztagos kiképzésen a Carida-i bázisról érkezett rohamosztagos parancsnokokkal.

Az esemény jótékonysági akcióval egészül ki: a DK Kohó és a Zsolnay Örökségkezelő NKft. közreműködésével licit indul egy egyedi gyártású birodalmi rohamosztagos sisakra, melynek bevételét jótékony célra fordítják.

Jegyár: 2.500 Ft

Jegyek kaphatók elővételben a jegymester.hu oldalon, a Zsolnay Örökségkezelő Infopontjain és a rendezvény napján a helyszínen.

Az esemény szervezője a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., együttműködésben a DK Kohóval és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségével

További részletek ITT.

Facebook esemény ITT.

.

lokál
Tudj meg mindent a következő rugalmas és jól fizető karrieredről!
 
lokál
Portré: Korontos Zoltán
 
zene
Kim Ann Foxman