Minőség, emberség, szabadság, közösség!
Minőség, emberség, szabadság, közösség!
promo / 2019-07-22 súgó
Ördögkatlan 12. alkalommal. Pécstől délre, négy kicsi faluban (Nagyharsány, Kisharsány, Beremend, Villánykövesd).

Minden művészeti ágból a legjobbak: a Besh o droMtól Kodályig, Reisz Gábortól Berecz Andrásig, Kolonits Klárától Péterfy Boriig, Rájátszástól (képünkön) a Jelenkor Kiadóig, Halász Judittól a Hagyományok Házáig, a k2-től a Sztalker Csoportig. És az „őslakosok”: Quimby, Kapa-Pepe, Beck Zoli, Kiscsillag, Háy János, Wombo, Dinyés Dani…  Öt napon át a jobbik részünket mutatjuk – hogy méltók legyünk a Katlan két védnökéhez: Cseh Tamáshoz és Törőcsik Marihoz!

Díszvendégek:

Reisz Gábor, filmrendező : A „VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan” és a „Rossz versek” rendezőjének nemcsak egész estés mozifilmjei, de egyetemi osztálytársaival készített „Nekem Budapest” című szkeccsfilmje is látható lesz, ahol fellép a VAN filmzenekar, az alkotóval pedig Alinda beszélget.

Jelenkor Kiadó: Egy csokor saját és más kedvenc verset hoz Keresztesi József, Babiczky Tibor, Simon Márton és Szabó Imola Julianna; Peer Krisztián fellép az Elavult nevű formációjával; Boldizsár Ildikó Hamupipőke Facebook-profiljáról mesél; Tompa Andrea Omerta című regényéből felolvasószínházi előadást láthatunk.

Hagyományok Háza: A Kárpát-medencei néphagyományt felölelő programoknak Villánykövesd ad otthont. Fellép Szalóki Ági és Berecz András, házigazda a vajdasági Fokos zenekar, éneket Juhász Réka tanít, a táncok átadásáért pedig Gyetvai Júlia és Kele Kristóf felel.

Minden további információ, részletes program ITT

(Ördögkatlan Fesztivál, 2019. július 30. – augusztus 3.)

 

lokál
Osztod?
 
ételital
Édes november
 
zene
Lóci játszik