Kodály Aperitif
Kodály Aperitif
Papp András / 2021-08-16 súgó
A Kodály Aperitif egy új kezdeményezés, egy vadiúj program, ami különlegességével, merész megoldásaival sokaknak szerez felejthetetlen élményeket.

Az esemény apropóján a 10 éves Kodály Központ megnyitja kapuit a kíváncsiskodó szemek előtt és kiengedi a zenét a kék ég alá. A főbejárat előtt felállított színpadon változatos esti programok várják a közönséget, akik a zongorabillentyűket idéző lépcsősoron kialakított nézőtéren, a tetőteraszon, elszeparált páholyokban, vagy a parkban, pokrócon piknikezve élvezhetik az előadásokat.

Augusztus 18-án a Pannon Filharmonikusok Rossini Gálaestje, valamint a Gasztro-udvar megnyitó eseménye várja a közönséget. Augusztus 19-én a Modern Art Orchestra és Szakcsi Lakatos Béla, Dresh Mihály, Gőz László, Szirtes Edina Mókus, Fekete Kovács Kornél koncertje hallható. Augusztus 20-án a Fonó zenekar és a Pannon Filharmonikusok Ünnepi hangversenye hívja a városlakókat és a turistákat közös ünneplésre. Augusztus 21-én ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) @Kodály edition címmel indul izgalmas program, melynek keretében tetőkoncertek, fény-installációk teremtenek remek nyáresti hangulatot. Augusztus 22-én a Pannon Filharmonikusok Filmzenei csemegék című koncertje csendül fel, többek között A Karib-tenger kalózai, az E.T., a Forest Gump és a Jurassic Park zenéivel.  

És mindezek közben a Balokány-ligetben is remek családi programok lesznek, érdemes tehát családostul részt venni a programon és kortyolni egy kis Kodály Aperitifet. 

Kodály Központ előtt (Breuer Marcell sétány 4.), Balokány-liget Augusztus 18-22. Jegyár: 1500-8990 Ft.

Részletes program ITT.

lokál
Zöld Pécs - Az év madara: Cigánycsuk
 
film
Silvio és a többiek
 
zene
Juniper Launches