Bogyólé örömünnep és címkekiállítás
Bogyólé örömünnep és címkekiállítás
Maljusin Mih / 2015-11-04 súgó
A Vylyan Pincészet idén tizenegyedik alkalommal mutatja be művészi boroscímke-pályázatának eredményeit a re:public galériában.

November 4-én, szerdán 18 órától nem ez lesz az egyetlen történés a Zsolnay Negyed E25-ös épületében. A kiállítást Ernszt András nyitja meg, majd a jóképű Handsome Midget csap a bakelitek közé. Mindeközben együtt kortyolhatjuk, ízlelhetjük a 2015-ös évjárat első hírnökét, a Bogyólét. A rozéimádók is új élményekkel gazdagodhatnak, a kóstolót ugyanis Debreczeni Mónika birtokigazgató vezényli majd le.

A kiállítás november 20-ig tekinthető meg, így azok se csüggedjenek, akik a hivatalos népünnepélyről esetleg lemaradnának. Az egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke által üzemeltetett re:public galéria mindig tartogat meglepetéseket, úgyhogy, ha egy borongós novemberi napon a Zsolnay Negyedben bandukolnál, ejtsd útba! Képet kaphatunk arról, hogy egy fiatal pécsi grafikusnak mi az elképzelése a csomagolásról ma. Aki valaha tervez bármit is becsomagolni, nézze meg a kiállítást!

re:public galéria (Zsolnay Kulturális Negyed) November 4-20. Megnyitó, örömünnep: november 4. 18:00.

lokál
Kedvenceink kedvencei 4. - Labancz Richárd
 
ételital
A közös főzés öröme – KTCHN GasztroStúdió
 
zene
Pécsi Napok