Továbbra is támogatjuk a civileket
Továbbra is támogatjuk a civileket
szerk / 2022-01-11 lokál
A Made in Pécs szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a maga eszközeivel jobbá, élhetőbbé, barátságosabbá tegye mindannyiunk otthonát, Pécset. Éppen ezért roppant fontos számunkra azoknak a civil szervezeteknek a munkája, akik ugyanezekért a célokért dolgoznak nap mint nap. Szokásunkhoz híven ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk számukra a Made in Pécsben ez évben is.  

A folyamatosan anyagi gondokkal küzdő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak, társaságoknak abban szeretnénk segíteni a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy programjukról vagy csupán létezésükről megfelelő módon tájékoztathassák a közvéleményt. Ezért februártól ismételten ingyenesen biztosítunk számukra hirdetési lehetőséget a Made in Pécsben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden hónapban ingyenesen felajánlunk egy pécsi civil szervezetnek egy darab egyoldalas hirdetést magazinunkban. Reméljük, ezzel a lépésünkkel kicsit tudunk segíteni a civileknek, ám abban is biztosak vagyunk, hogy felajánlásunkra rengetegen fognak jelentkezni, csakúgy, mint eddig minden évben. Idén 11 lapszámunk jelenik még meg, ez azt jelenti, hogy csupán 11 szervezetnek tudunk segíteni 2022-ben. Amennyiben 11-nél több jelentkezés érkezik felhívásunkra, abban az esetben szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, kiket támogat a rendelkezésre álló felületekkel.

Az online jelentkezési lap a Made in Pécs Facebook-oldalán található.

A jelentkezéseket 2022. január 31-ig várjuk. 

(Azokat a szervezeteket, akiket tavaly támogattunk, ez évben nem áll módunkban támogatni, hiszen szeretnénk másoknak is segíteni. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.)

súgó
Színes programkavalkád a 10 éves bikali Élménybirtokon
 
film
Fácángyilkosok
 
lokál
Lehet, hogy az MI ellenőrizte kedvenc kütyüd minőségét?