ReNova Home Staging Studio
ReNova Home Staging Studio
/ 2018-10-10 lokál
Új megközelítéssel áll az ingatlanpiachoz a ReNova Premium Home Staging Studio, amit két lakberendező álmodott meg: a jó értékesítéshez home staging-elni, azaz eladásra felkészíteni kell az ingatlanokat.

Mindezt komplex szolgáltatásként kívánja nyújtani a cég, a közvetítést megelőzi egy személyre (és lehetőségekre) szabott ingatlan eladásra felkészítés.

A home staging az Amerikai Egyesült Államokból indult, de már hazánkban is egyre ismertebb fogalom, és komoly létjogosultságot vívott ki mára. Felismerték annak jelentőségét, hogy az ingatlan az egyik legfőbb értékünk, így ha eladásra kínáljuk, azt minél igényesebben tegyük meg, hogy a lehető legjobb áron sikerüljön értékesíteni a piaci viszonyoknak megfelelően. A ReNova Studio célja is ez: egy másfajta szemlélet kialakítása otthonunkkal kapcsolatban. Ugyanis ha értékesíteni akarjuk lakásunkat, a vevő szempontjából kell figyelembe venni melyek otthonunk legelőnyösebb pontjai, illetve milyen lehetőségeket rejt lakásunk egy másik ember/család számára. Ehhez nyújt szakértelmet és több lehetőséget a Studio.

A lakás vagy egyéb ingatlan állapotától függően egy felkészítés során sok lehetőségről lehet szó: akár a meglévő bútorzat melletti dekorálásról, vagy bútorok kölcsönzéséről – melyet a Studio biztosít –, kisebb javításokról, átalakításokról (pl. falfestés, lámpacsere), de akár komolyabb – az ingatlan értékét növelő – munkálatokról is. A lényeg, hogy a befektetés garantáltan megtérüljön tulajdonosa számára.

7624 Pécs, Alkotmány utca 37.

info@renovahs.hu

www.renovahs.hu

+3620/329-3262

(X)

zene
HétköznaPI CSAlódások
 
lokál
Újra Orfűi Másnap a Fishingen!
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év rendezvénye