Rendelj te is 2023-as jótékonysági naptárat!
Rendelj te is 2023-as jótékonysági naptárat!
promo / 2022-11-08 lokál
A Treszner Cégcsoport kiemelten fontosnak tartja, hogy minden évben támogasson egy olyan alapítványt, ami a jó cél érdekében működik.

Ezért 12 pécsi művész és a Treszner Kft. összefogott, és idén is elkészítették a Treszner jótékonysági naptárt, aminek az értékesítéséből befolyt összeget a Fogd A Kezem Alapítványnak ajánlják fel.

A naptárban található perforált printeket pécsi grafikusművészek szignózott munkái díszítik, melyek egyedülálló, környezettudatos rizográf nyomdai technikával készültek, ezzel is emelve a kalendárium művészeti értékét. Az alkotók képeit idén a Változás címszó ihlette. Annyira menő a naptár összes oldala, hogy akár dekorációként, bekeretezve lakásunk díszei is lehetnek.

Amennyiben szeretnél egy ilyen egyedi kiadványt magadnak vagy akár karácsonyi ajándékba másoknak, ezáltal pedig támogatnád a Fogd A Kezem Alapítványt, írj a naptartreszner@gmail.com címre, vagy utald adományodat egyenesen az alapítvány tulajdonában lévő 50800104-11024831-00000000 számú bankszámlára. Utalásod során a közlemény rovatba kérjük írd be: Adomány, a teljes neved, illetve egy elérhetőséget, amin fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Naptáranként a minimális adományozás összege 20.000 Ft.

Köszönjük, hogy vásárlásoddal hozzájárulsz jótékony törekvésünkhöz!

 (X)

 

 

súgó
Irodalmi Diszkó Fesztivál
 
zene
Flipside Open Air
 
zene
DJ Jazzy Jeff