Parkolj egyszerűen!
Parkolj egyszerűen!
/ 2015-11-12 lokál
Autóval járni kétségkívül a legkényelmesebb közlekedési forma. Egészen addig a pillanatig, amíg nem kell egy parkolóórát vadásznunk, és közben fél szemmel a parkolóellenőrt sasolnunk, nehogy abban a 2 percben büntessen, amíg mi az érméket dobáljuk az órába.

Aki autóval jár, jól ismeri az érzést: izgalom, idegesség, kapkodás, stressz. A parkolóóra mindig akkor romlik el, amikor mi szeretnénk fizetni, az ellenőr tuti akkor írja fel a rendszámunkat, amikor a legközelebbi órát keressük, az aprónk pont akkor fogy el, amikor fizetni kéne.

Mi lehet erre a megoldás? Igazán egyszerű. Simple.

A Simple mobilalkalmazás Parkolás szolgáltatásával kényelmesen és gyorsan tudsz parkolási tranzakciót indítani, és még csak ki sem kell szállnod a kocsidból! Ráadásul most az első 500 Ft-ig a Simple állja a parkolásod! Jól hangzik, igaz?

Mit kell érte tenned?

  1. Töltsd le az alkalmazást és regisztrálj saját adataiddal!
  2. Nyisd meg a Simple appban a Parkolás csempét, és add meg az autód rendszámát!
  3. Válaszd ki, hogy hol parkolsz, a zónakód vagy a cím megadásával! Ebben segít a GPS alapú automatikus helymeghatározás.
  4. Indítsd el a parkolást, majd válaszd ki a fizetési módot: fizethetsz bankkártyával, vagy előre feltöltött Simple egyenleggel.
  5. Aktiváld 500 Ft-os kuponodat az alábbi kód beírásával: PM263548!
  6. Futó parkolásodat nyomon követheted az appban, és bármikor leállíthatod.
  7. Állítsd le a parkolást! A parkolás lejárta előtt többször is figyelmeztetünk, így nyugodtan intézheted ügyeidet.

Ennyi az egész. Nincs több bolyongás a városban, nincs több véletlenül elkapott parkolási bírság, nincs több kényelmetlenség!

lokál
A Himalájától az óceánokig
 
film
Café Society
 
zene
Pixelplants: Pixeles hard-pop