P’artisan art, design & co-space 
P’artisan art, design & co-space 
/ 2018-02-02 lokál
A Partisan Management 2013-ban szerveződött azzal a céllal, hogy tehetséges helyi alkotókat, alkotó közösségeket támogasson.

2017-ben lehetőségük nyílt arra, hogy a Nádor Art&Flowers hagyományait továbbörökítve kialakítsanak egy bázist, ahol  folyamatos jelenlétet biztosítanak a csapat által képviselt kreatívoknak. A kibővített koncepcióval megnyíló P’artisan art, design & co-space három lelkes alkotó nevéhez kapcsolódik: a patinás teret Gajcsi Blanka, Hendrix Tímea és Oláh Enikő tölti meg régi-új funkciókkal, értékkel és lehetőséggel.

A Széchenyi tér oldalában található üzlet különleges atmoszférája nem csak első alkalommal ragadja magával a látogatót. Van, aki csak nézelődni tér be, mások célzottan keresik az alkotókat vagy a programokat, de néhányan nap mint nap ebben az inspiráló térbe érkeznek dolgozni – december óta a galérián létrehozott közösségi munkatér (un. co-working space) építészek és belsőépítészek munkaállomásainak ad otthont. A földszinten elsősorban belsőépítészeti és design termékek között csemegézhetünk. Az alapító tagok saját kínálata mellett pécsi művészek, alkotók munkáinak biztosítanak bemutató- és árusítóhelyet. A hely emellett közösségi térként is működik: a változatos témájú és technikájú kézműves foglalkozások célja, hogy az érdeklődőket közvetlen, kreatív alkotási folyamatokba vonják be. 

A csapat és a kínálat folyamatosan bővül, hamarosan kávéval és házi sütivel is várják az érdeklődőket!

(X)

súgó
Csontváry 170
 
zene
iamyank, Zsüd, BETWIXT
 
ételital
A legjobb borlapok