Napközis táborok
Napközis táborok
Papp András / 2022-05-17 lokál
Érdemes előre gondolkodni a szülőknek a gyerkőc nyári programjairól, éppen ezért még időben mutatunk néhány olyan pécsi napközis tábort, amivel nem lehet mellé lőni.

Bóbita táborok

5 éves kortól 12 éves korig kínál fantasztikus foglalkozásokat egész nyáron a Bóbita Bábszínház. Azoknál a gyerekeknél pompás választás lehet, akiket amúgy is lenyűgöz a Bóbita világa, de ha már esetleg érdeklődik a kicsi a színjátszás iránt, akkor gyakorlatilag kötelező.

Turnusok és tematikák – Június 27.-július 1. Árnyjáték (9-12 éveseknek); Július 4-8. Állatmesék (5-8 éveseknek); Július 11-15. Tárgyjáték és közös zenélés (9-12 éveseknek); Július 18-22. Mesék egyszerű bábtechnikára (5-8 éveseknek); Augusztus 8-12. Bábszínházi mesefoglalkozás (6-12 éveseknek).

A napközis tábor ára: 35000 Ft/fő (napi három étkezéssel), két testvér esetén: 65000 Ft.

Jelentkezés: 06-72-210-301; 06-20-967-5999

Öregmedve és Nagymedve Indiántábora

Ez a tábor felejthetetlen és szuper élményeket nyújt a 7-15 éves korosztálynak! Azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik szeretik a természetet, szívesen kézműveskednek, de legfőképpen szívesen játszanak indiánosdit. A tábor szervezői ekképpen fogalmazták meg a lényeget, jobbat mi sem tudnánk írni, úgyhogy jöjjenek az ő szavaik: „Ha szeretnél pataknál kavicsokat gyűjteni, saját kőbaltát készíteni, gyöngyözni, agyagozni, bőrtokot készíteni, törzsi gyűlésen nagy-nagy körbe állni, puha füvön futkározni, csatakiáltozni, minden este tábortüzet nézni, danolászni, Öregmedve és Nagymedve meséit hallgatni, játszani-mókázni, éjjeli őrjáratozni, bátorságpróbázni vagy békében pepecselni, madárfüttyöt (éjjel meg vaddisznóröfit) hallgatni, egy hétig szabadon játszani és indiánként feküdni, kelni, akkor az Indiántáborban a helyed!”

Turnusok: augusztus 1-7.; 8-14.; 15-21. Helyszín: Magyarhertelend. Jelentkezési lap: indiantabor.hu, bővebb információk: indiantabor@gmail.com

Mecsextrém kalandtáborok

A Mecsextrém Park alapból a gyerekek kedvence, de szerencsére szerveznek nyári táborokat is, ahol egész nap önfeledten játszhatnak a kicsik. 6-14 éves korosztályt várnak a napközibe, ahol a park összes játkát kipróbálhatják a lurkók: alpesi kötélpark, tiroli csúszók, erdei bob, hófánk csúszdapályák, rodeó bika, x-jump gumiköteles ugráló és még rengeteg izgalmas játék áll a táborozók rendelkezésére. Ezen kívül a környék erdeibe is szerveznek kirándulást, de a tábori program része az Állatkert meglátogatása is.

Időpont: június 20-tól augusztus 26-ig folyamatosan, heti turnusokban. Gyermekfelügyelet: 7:30-tól. Részvételi díj: 28990 Ft/fő/hét (napi kétszeri étkezéssel). Jelentkezés: info@mecsextrem.hu

 

 

 

lokál
Krízis, öngyilkossági gondolatok? Van, aki meghallgat!
 
zene
ZAJZAJZAJ podcast #5 // Kunics Olivér (IDEGEN)
 
zene
ZAJZAJZAJ podcast #6 // Széll Tomi