Meccsnézés társaságban
Meccsnézés társaságban
Papp András / 2024-06-12 lokál
Meccseket legjobb társaságban nézni. Összegyűjtöttük azokat a pécsi helyeket, ahol az Eb mérkőzéseit közösségi élményként lehet megélni. A felsorolás természetesen nem teljes, elsősorban azokat a vendéglátóhelyeket válogattuk össze, ahol az Eb-n kívül is szoktak sporteseményeket közvetíteni.

Sportkocsmaként az Eozin (Király utca 14.) verhetetlen, természetesen az Eb összes meccsét meg lehet nézni az étteremben. Az Eozin nyári tesója, a N-Eozin (Esze Tamás utca 3.) is teljes erővel készül a futballünnepre, négy tévén, plusz este kivetítőn is lehet élvezni a meccseket.   

A Blöff Café (Színház tér 2.) elsősorban a magyar válogatott meccseire fókuszál, a 16 óra után kezdődő mérkőzéseinket teljes hangerővel közvetítik a kávézóban, az Eb további összecsapásait azonban csak nagyobb érdeklődés esetén adják hanggal.  

A Vasutas Borkert és Fröccsölde (Várady Antal utca 7/2) is kitesz magáért. A magyar meccseket négy tévén lehet nézni (az Eb összes mérkőzését is adják, viszont azokat csak egy készüléken), sőt, az amúgy 17 órakor nyitó vendéglátóhely a magyar válogatott első derbijét – ami szombaton 15:00-kor kezdődik Svájc ellen – is közvetíti.    

A belvárostól kicsit távolabb is van ajánlatunk: a MozaIQ (Hungária utca 53/1) és a Garden (Ybl Miklós utca 7.) a kedvenc sportos kocsmáink közé tartozik, csak ajánlani tudjuk mindkettőt.

Fontos: időben foglaljatok asztal ezeken a helyeken, nehogy lemaradjatok valamelyik meccsről.

súgó
Szamárfül Családi Fesztivál
 
ételital
M-Food Service
 
ételital
Étel-ital a pécsi adventi vásáron