Made in Pécs-díj 2022 – A Nívódíj kategória jelöltjei
Made in Pécs-díj 2022 – A Nívódíj kategória jelöltjei
szerk / 2022-12-15 lokál
A Nívódíj kategória jelöltjei.

Szenes Klub

50 éves a Szenes Klub! Kevés hely mondhatja el magáról az országban, hogy ilyen szép kort megélt. A Pacsirta utcában működő szórakozóhely egy szenespince átalakítása után vált egyetemi klubbá 1972-ben. 2020 óta hivatalosan is a magyar könnyűzene történetének emlékhelye lett, hiszen az NKA kezdeményezésére Poptörténeti Emlékponttá avatták. Drága, Szenes! Még sok 50 évet kívánunk!

Ördögkatlan Fesztivál

A 15. Ördögkatlanon vehettünk részt ezen a nyáron. Javíthatatlan Ördögkatlan rajongók vagyunk, ezért nem is tehettünk mást, minthogy ezen a szép évfordulón Nívódíjra jelöljük kedvenc fesztiválunkat. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a szervezőknek, hogy néhány napig egy Normális Magyarországon élhetünk Nagyharsány környékén! Ennél nagyobb teljesítmény jelenleg nem is létezik kis hazánkban!

PTE Tervezőgrafika 10

Az idei tanévben a 10. születésnapját ünnepli a pécsi tervezőgrafika szakirány (PTE Művészeti Kar, Design- és Médiaművészeti Intézet). Az elmúlt 10 év bővelkedett nagyon nagy sikerekben, elég annyit megemlítenünk, hogy volt olyan év, amikor egy nemzetközi pályázaton az összes díjat a pécsi diákok hozták el. A Nívódíj-jelöléssel azt ott folyó, nemzetközileg is elismert oktatásnak mondunk köszönetet. 

(A Made in Pécs-díjak odaítéléséről kizárólag szerkesztőségünk dönt, a győzteseket díjátadónkon hirdetjük ki január közepén. De, mint minden évben, idén is lesz egy közönségdíjasunk, amiről olvasóink döntenek. A szavazás a közönségdíjról december 16-án, pénteken indul. Szavazzatok sokan, döntsetek ti egy fontos díj sorsáról, nagyon számítunk rátok!) 

 

 

súgó
Művészportré: Kovács Eszter
 
súgó
Farsangoló HANG-oskodás
 
zene
ZAJZAJZAJ podcast #29 // Vecsei H. Miklós