Karrierépítés egy világcégnél Pécsett: lehetséges!
Karrierépítés egy világcégnél Pécsett: lehetséges!
promo / 2020-03-05 lokál
Emelje fel a kezét az, aki úgy gondolja, hogy a nyelvtudását Pécsett fogja tudni hasznosítani! – amikor ezt a kérést intézi egyetemisták felé az IT Services Hungary (ITSH) pécsi telephelyvezetője, Eisenbacher Csaba, szinte sohasem lendülnek magasba a karok.

Pedig nem kell elköltözni Pécsről több ezer kilométerre ahhoz, hogy nemzetközi környezetben, angol- és német nyelvtudását kamatoztatva magas szintű, érdekes, kihívásokkal és fejlődéssel teli munkát találjon akár egy pályakezdő, akár egy tapasztalt munkavállaló. 

A hazánkban több mint 4500, Pécsett 650 főt foglalkoztató ITSH egyedülálló módon nyújtja az ICT-szolgáltatás teljes portfólióját a cégcsoport nemzetközi ügyfelei számára. Így például pécsi kollégák is felelnek az uniós gazdaság élvonalába tartozó vállalatok informatikai hátteréért. Olyan magas szintű szolgáltatást végeznek, mint a rendszerintegráció, a távoli és helyi szerver-üzemeltetés, alkalmazások és rendszerek kifejlesztése, valamint teljes informatikai infrastruktúrák létrehozása és üzemeltetése. Ahogy Eisenbacher Csaba mondja, nem csupán állást kínálnak munkatársaik számára, hanem egy multikulturális környezet biztosította fejlődési lehetőséget. Akár a saját karrierje is jó példa erre: 13 éve service desk agentként kezdett a cégnél, majd egyre magasabb pozícióba került. Tavaly az ITSH cégvezetője felkérésére Bonnból költözött Pécsre. A jövőben olyan szakembereket szeretnének visszacsábítani a városba, akik máshol már bizonyítottak, hiszen az ITSH pécsi telephelyén ugyanúgy hatásuk lehet a világ gazdaságára, mint a Föld más részén.

(X)

film
Eksztázis
 
ételital
Presszó a magasban
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év vendéglátóhelye