Illusztrátort keresünk!
Illusztrátort keresünk!
szerk / 2015-07-09 lokál
A nagysikerű Tettyei Romok című rovatunk illusztrátorát keressük, aki vicces grafikákat készítene minden hónapban kissfero legendás cikkeihez.

Az általunk preferált rajzoló elsősorban jó fej, kreatív, gyors és elképzeléseink szerint jól tud rajzolni. Ennyi az elvárásunk, hiszen az élet egyetlen területén sem vagyunk nagyigényűek. Ezen kívül fontos, hogy a jelentkező ismerje a Made in Pécset, olvassa, szeresse kissfero írásait, és rajongjon a Tettyei Romokért.

A pályázat lényege:

- Válassz ki 2 (azaz kettő) tetszőleges Tettyei Romok cikket. Hopp, itt is az első szűrő, ugyanis kissfero cikkei jelenleg nem érhetők el weboldalunkon (ezen nemsokára változtatunk), így csak tényleg azok tudnak pályázni, akik otthon, féltve őrzik a Made in Pécseket, ezáltal feltételezzük, hogy rajongók, és nagyon szeretnének a magazinba rajzolni.

- Az általad kiválasztott két cikkhez készíts szórakoztató illusztrációt. (Mindegy milyen technikát használsz és az is, hogy a pályamű fekete-fehér vagy színes.)

- A műveket küldd el nekünk, megnevezve azt, hogy melyik cikkhez készültek a rajzok: info@madeinpecs.hu

Határidő: július 31. 12:00.

Tudjuk, hogy mindenki a díjazásra kíváncsi, ezért essen erről is néhány tétova szó: mindössze néhány ezer forintot tudunk fizetni havonta 1 rajzért a jövőbeli győztes rajzolónak, de higgyétek el, nem a pénz számít, mi sem azért csináljuk. 

Munkára fel, izgatottan várjuk a pályaműveket! 

lokál
Eximó Jégrém: Klíma-táltos
 
lokál
Tettyei Romok: Választási bringautak
 
lokál
Eximó Jégrém: Holnap is nap van