Idén is támogatjuk a civileket!
Idén is támogatjuk a civileket!
szerk / 2023-03-03 lokál
A Made in Pécs szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a maga eszközeivel jobbá, élhetőbbé, barátságosabbá tegye mindannyiunk otthonát, Pécset. Éppen ezért roppant fontos számunkra azoknak a civil szervezeteknek a munkája, akik ugyanezekért a célokért dolgoznak nap mint nap. Szokásunkhoz híven ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk számukra a Made in Pécsben ez évben is.  

A folyamatosan anyagi gondokkal küzdő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak, társaságoknak abban szeretnénk segíteni a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy programjaikról vagy csupán a létezésükről megfelelő módon tájékoztathassák a közvéleményt. Ezért áprilistól ismételten ingyenesen biztosítunk számukra hirdetési lehetőséget a Made in Pécsben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden hónapban ingyenesen felajánlunk egy pécsi civil szervezetnek egy darab egyoldalas hirdetést magazinunkban. Reméljük, ezzel a lépésünkkel kicsit tudunk segíteni a civileknek, ám abban is biztosak vagyunk, hogy felajánlásunkra rengetegen fognak jelentkezni, csakúgy, mint eddig minden évben. Idén 9 lapszámunk jelenik még meg, ez azt jelenti, hogy csupán 9 szervezetnek tudunk segíteni 2023-ban. Amennyiben 9-nél több jelentkezés érkezik felhívásunkra, abban az esetben szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, kiket támogat a rendelkezésre álló felületekkel.

Jelentkezési lap ITT.

A jelentkezéseket 2023. március 20-ig várjuk. 

(Azokat a szervezeteket, akiket tavaly támogattunk, ez évben nem áll módunkban támogatni, hiszen szeretnénk másoknak is segíteni. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.)

ételital
A napfény íze - Búza téri termelői piac
 
ételital
Jön a Belward cirfandli!
 
súgó
B oldal