HR-Rent
HR-Rent
promo / 2019-03-19 lokál
A HR-Rent Kft. a térség egyik legfontosabb szereplője a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés területén, ezzel párhuzamosan a cégcsoport elérte, hogy piacvezető legyen a külföldre irányuló munkaerő-kölcsönzésben is.

Minden vállalkozás ismeri a munkaerőpiaci kihívásokat és minden komoly cég igénybe vesz külső segítségként HR specialista cégeket a legjobb eredmény elérése érdekében. A munkavállalókért folytatott éles versenyben cégünk partnerként, támogatóként vesz részt. Mi olyan munkakapcsolatra törekszünk, ahol napi szinten érzi a megbízónk, hogy támaszkodhat ránk, illetve szakértelmünkre.

A HR-Rent közel 15 éve foglalkozik humánerőforrás biztosításával. Évek óta szoros együttműködésben dolgozik partnercégként a HR-Montage Kft-vel: a két cég 2018-ban átlépte – csak a külföldi foglalkoztatásban – a 800 fős létszámot, ugyanakkor sikeresen terjeszkedtünk Magyarországon is.

Célunk ezt a partnerszámot tovább bővíteni, a szolgáltatások körét szélesíteni. Ma már rajtunk keresztül diák, nyugdíjas vagy megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítése mellett akár outsourcing, bérszámfejtés szolgáltatás is elérhető. A következő évben a partnereink és munkavállalóink számára elérhető kiegészítő lehetőségek is megjelennek, mint akár a kedvező telefonflotta szolgáltatás, hogy ezzel is segítsük a közös munkát és a munkavállalói elégedettséget.

(X)

lokál
A Made in Pécs-díj 2015 jelöltjei – Az év művészeti eseménye
 
súgó
VASARELY – A pályakezdés évei
 
lokál
Koronavírus-teszt minden partnercégnek