HappySkin: a „boldog bőr” Pécsett készül
HappySkin: a „boldog bőr” Pécsett készül
promo / 2019-09-10 lokál
Ha nem találsz kész megoldást a problémádra, akkor fejleszd ki magad! – ez is lehetne a fiatalok körében is igen népszerű pécsi natúrkozmetikai termékeket készítő manufaktúra, a HappySkin megálmodójának és létrehozójának mottója.

A mérnök-közgazdász Göcsei Kamilla ugyanis egy bőrproblémára kereste a megoldást, de nem talált a piacon olyan kemikáliákat nélkülöző, 100%-ban natúr alapanyagokat tartalmazó kozmetikumot, amit maga is szívesen használt volna érzékeny bőrére. Inkább megcsinálta. Az vezérelte, hogy olyan termékeket alkosson, amik igazán jót tesznek a bőrnek, magas minőségűek, emelt, komplex és szinergikus hatóanyag-tartalmúak.

Az éppen 7. születésnapját ünneplő vállalkozás mára számos alternatívát kínál a bőrbetegséggel, illetve különféle érzékenységgel küzdő gyermekek és felnőttek számára. Keresik és használják azt a kincsestárat, amelyet a természet, a közvetlen környezetünk kínál. Így például a harkányi gyógyvíz az egyik termékcsaládjuk alapanyaga, újabban pedig a villányi Bock pincészet kékszőlőmagolajával készítenek arcápolókat és egyéb kozmetikumokat.

A HappySkinre igazán illik a dinamikusan fejlődő vállalkozás meghatározás. Évente több új terméket is piacra visznek, kampányokon népszerűsítik az egészséges bőrápolást. A termékekben az is benne van, amit a fiatal csapat egyik tagja megfogalmazott: „a HappySkinben azt szeretem, hogy minden nap tanulok valami újat, és nagyon jó a hangulat”.

(X)

ételital
A szőlő és bor városa 2. – Sírkamrától díszkapuig
 
súgó
„A színészek életútjában Miller egy fontos állomás”
 
súgó
Maxim Vengerov és a MÁV Szimfonikusok