DesignPécs – előtérben a helyi kreativitás
DesignPécs – előtérben a helyi kreativitás
promo / 2021-10-06 lokál
A DesignWeek-hez kapcsolódva, Pécsett október 8-17. között újra bemutatkoznak a régió kiemelkedő kreatív ipari vállalkozásai, képviselői, megismertetve a helyi tervezői lehetőségeket.

A rendezvénysorozat a kreatív iparhoz kapcsolódó programokat kínál a laikus és a szakmai érdeklődőknek egyaránt. A kamara és a társzervezők szeretnék láthatóvá tenni azt a világszínvonalat képviselő potenciált, ami a dizájn területén jelen van Pécsett.

Az elmúlt években az alkalmanként több mint 50 vállalkozás által tartott találkozások keretein belül prezentálták a „Déli Régió Design”-ját. Idén további külsős partnerek, vállalkozók, kreatív alkotók, tervezők és művészek érkeznek minden szakterületről. Az idei divatbemutató középpontjában Victor Vasarely életműve és az általa fémjelzett képzőművészeti irányzatok, mint az op art és a kinetizmus ihlette ruhák állnak, ezzel is felhívva a figyelmet a korszakokon átnyúló pécsi értékekre és értékteremtőkre. Új lehetőséggel gazdagodnak a helyi vállalkozások is, hogy megjelenhessenek termékeikkel és szolgáltatásaikkal. A DesignPécs Kirakatverseny fő célja, hogy olyan dekoratív kirakatok és kirakati installációk készüljenek, melyek a versenytémának megfelelő látvánnyal, megragadó díszletként mutatják be a résztvevő vállalkozásokat a nagyközönség számára.

www.designpecs.hu

www.facebook.com/designpecs

(X)

 

lokál
Találkozás a csatornaszörnnyel
 
ételital
Fesztiválkaják
 
súgó
Zsolnay Fényfesztivál