Csobbanj a környéken!
Csobbanj a környéken!
Papp András / 2021-08-13 lokál
Amíg megépül a minden igényt kielégítő pécsi aquapark, keresnünk kell Pécsett és a megyében olyan strandokat, fürdőket, ahol kedvünkre lubickolhatunk. A teljesség igénye nélkül következzen néhány igazán klassz hely, melyeket bátran ajánlunk mindenkinek.    

Pécs

A Hullám tárt karokkal várja a sportolni és strandolni vágyókat, a legnagyobb pécsi strand gőzerővel üzemel a tőle elvárt színvonalon. Bővebb háttérinfókért ajánljuk a Made in Pécs magazin Portré rovatát, melyben a létesítmény vezetője mond érdekes dolgokat a Hullámfürdőről.

A mi kedvenc pécsi strandunk azonban mindenekelőtt a Pollack! Igaz, hogy csak egy medence várja az úszni és pancsolni vágyókat, ám a hangulata, környezete semmihez nem hasonlítható. Arról nem is beszélve, hogy a TUYA, ami kvázi strandbüféként üzemel, egészen varázslatos hely finom falatokkal és finom italokkal.

Orfű

A környékbeli strandok összeállításából nem hiányozhat Orfű, de túlragozni nem akarjuk a dolgot, nem szeretnénk helyet elvenni a többi fürdőtől, ezért csak annyit mondunk: Nekünk Orfű a Riviéra!

Harkány

Harkánnyal ugyanaz a helyzet, mint Orfűvel, nem hiányozhat ebből a cikkből. A gyógyfürdő és a szuper strand kihagyhatatlan, arról nem is beszélve, hogy innen csak egy ugrás Horvátország, azaz egy külföldi kiruccanással is összeköthető a fürdőzés.

Magyarhertelend

Ez egyszerűen csoda, ide mindenképpen érdemes elmenni! Ez egy erdei strand, ahol nyáron 12 medence szolgálja ki a vendégeket, a kicsiket babapancsoló, vízivár és gyerekmedence várja. A termálkertben pihenőágyak biztosítják a zavartalan pihenést, tehát aki nem szereti a vizet, az is tökéletes nyugalomra talál itt.

Beremend

Bevalljuk őszintén, az Ördögkatlan Fesztiválon fedeztük fel magunknak a Beremendi Strandfürdőt. Nem azt mondjuk, hogy a világ legjobb strandja, de hogy hangulata van, az elvitathatatlan, ráadásul gyönyörű környezetben fekszik. Egy gyerekmedence, egy 25 m-es és egy 33 m-es medence áll a vendégek rendelkezésére, plusz büfé és nyugalom.

Szigetvár

A szigetvári strand nagyon nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, nem kétséges, hogy a legjobbak közé küzdötte fel magát. Egy exkluzív ajánlattal is szolgálhatunk: rendszeresen tartanak éjszakai fürdőzéseket, amikor 21 órától hajnali 1-ig lehet csobbanni, a belépő 1700 Ft.

Kutyával

Négylábú társaink is nehezen viselik a hőséget. Szerencsére van lehetőség arra, hogy ők is lehűtsék magukat. Hivatalos kutyastrand a közelben Hirden található a Nádas dűlő 2. alatt, csak ajánlani tudjuk, pöpec hely, garantáltan imádni fogják a kutyusok és a gazdik is. Ezen kívül Orfűre is érdemes kutyával menni, az Árnyas Part Büfé alatti strandon szívesen látják kedvenceinket.

zene
Jazzbois
 
súgó
Zeneszüret Fesztivál
 
film
Nem vagyok sorozatgyilkos