Budapest – Bamako Rally élménybeszámoló
Budapest – Bamako Rally élménybeszámoló
Papp András / 2024-04-18 lokál
Az International Seasons rendezvénysorozat részeként egy nagyon érdekes beszélgetés lesz április 23-án a Művészetek és Irodalom Házában.

Történt ugyanis, hogy az idei Budapest – Bamako Rallyn elindult egy csapat a PTE színeiben is. A Gonda Tibor, Barnaki Zoltán, Szász István alkotta team belevágott a 8276 kilométeres őrült hajszába, és a nem mindennapi kalandjaikról fognak egy klassz élménybeszámolót tartani.

Végig tudtak menni a teljes útvonalon? Hogy bírta a megterhelést az autó és a csapat? Mi volt az út során a legnagyobb kihívás, amivel meg kellett küzdeniük? Reményeink szerint a beszélgetés során minden apró részlet kiderül a kalandról.

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.) Április 23. 18:00. Ingyenes

A 2024-es Budapest – Bamako útvonala

Start: Budaörsi reptér – Marokkó – Mauritánia – Szenegál – Guinea – Cél: Freetown (Sierra Leone). Összesen: 8276 kilométer.

365

Az idei őrült futamra 365 csapat jelentkezett. Érdekesség, hogy erre az embert és gépet próbáló versenyre 10 nap betelt az indulói létszám, pedig ez egyáltalán nem olcsó mulatság. A gépjármű vételárán és megfelelő műszaki felkészítésén túl legkevesebb 6-7 ezer eurós költséggel érdemes számolni, de természetesen a határ a csillagos ég. 

 

 

ételital
A pécsi pezsgő
 
zene
Undercatt, Metha
 
súgó
Classical Chill Out I.