Nemrég zárult a pincészet életében az egyik legnagyobb – borászati technológia – fejlesztés, de máris folytatják tovább az építkezést. Eddig csak a borászat vinotékáját tudtuk meglátogatni és mindig hiányt jelentett egy hely, ahol vendégként is betekintést nyerhetünk a mindennapjainkba. Jövő évben fordulhat a kocka, tavasz elején belevágnak egy borbíráló és a boraikat bemutató reprezentatív helyiség kialakításába, de ezen felül építenek egy új palackozó helyiséget, valamint átalakul az épületegyüttes teljes homlokzata is. A pécsi high-tech borászat igazi Toszkán stílust ölt majd magára, na persze csak kívülről. A várva várt látványpince projektjük, a Belward Kispince is átadásra kerül a jövő évben. Ezen a helyszínen kis létszámú társaságoknak kínálnak terepjárós élménytúrát, melynek során a hásságyi szőlőhegy bebarangolását követően megpihenhetünk a legpazarabb panorámát nyújtó teraszon és naplementéig gyönyörködhetünk a látványban. Az innováció ezzel még nem ér véget, mert a pincészet borásza elárulta, hogy a jól bevált CAMPUS borcsaládjuk címkéi is megújulnak, a megszokott színes és vidám címkéket átdolgozzák. Nemcsak a design lesz új, hanem a borcsalád egy új taggal is bővül: egy igazán gyümölcsös Pinot Noir bővíti majd a kínálatukat, amely az idei évben első alkalommal szüretelt szőlőterületükről származik.
(X)