Ahol az álmodozók alkotókká válnak Pécsen!
Ahol az álmodozók alkotókká válnak Pécsen!
promo / 2021-03-10 lokál
A Logiscool 2014-ben Magyarországon jött létre, kifejezetten azzal a céllal, hogy a programozást, a digitális írástudás elsajátítását új, kreatív módon tegye elérhetővé 6-18 éves diákok számára. Az azonnali sikerélményt kínáló tanulási folyamat során a gyerekek szinte észrevétlenül sajátítják el a logikus, algoritmikus gondolkodást, illetve a programozás legfontosabb alapelveit.

A Logiscool a digitális műveltség és a programozás oktatás alapvető szakértője. Küldetésünk olyan diákokat is megcélozni, akiket nem feltétlenül csak a programozás, hanem egyéb kreatív digitális megoldások is érdekelnek.

Digitális illusztráció workshop – korosztály 9-12 év

Célunk a résztvevők megismertetése a digitális rajzolás és az illusztráció alapjaival, a vonatkozó művészettörténeti és rajzelméleti alapokkal, ahol karaktereket alkotnak, melyeket el is helyeznek a térben.

Minecraft Modding workshop – korosztály 11-13 év

A gyerekek megismerkednek a Minecraft mod-oláshoz szükséges eszközökkel: a MCreator és a Blockbench programmal. Megtanulhatják a Minecraft mod-ok készítését és saját, egyedi mod-ok létrehozását.

Applikáció készítő (Thunkable) workshop – korosztály 13-18 év

A workshop során a diákok elsajátíthatják a felhasználóbarát applikációk tervezésének alapvető szabályait, szerkezeti és megjelenítési szempontból. A vizuális programozás során alapszintű programozási tudásra tesznek szert.

3D tervező (Tinkercad) workshop – korosztály 12-15 év

Lehetőségük van a gyerekeknek belekóstolni a 3D tervezés és modellezés világába egy konkrét tervezőszoftver segítségével.

A Logiscool Pécs már nem csak kurzusokkal, táborokkal várja leendő diákjait, hanem márciustól már workshopokkal is bővítjük portfoliónkat. Lehetőséget kínálunk megszerezni a jövő tudását és képességeit a teljes digitális térben.

Elérhetőségünk: https://www.logiscool.com/hu/school/pecs

Telefonszám: +36-70-94-99-810

(X)

ételital
Külvárosi gasztró: Béczi szelet
 
film
Ott torony volt
 
film
Kutyák szigete