A Made in Pécs-díj 2015 jelöltjei – Az év új vendéglátóhelye
A Made in Pécs-díj 2015 jelöltjei – Az év új vendéglátóhelye
szerk / 2015-12-15 lokál
Ismét eljött a várva várt pillanat! Mint minden évben, úgy idén is díjazzuk a legjobbakat! Az elmúlt évekhez hasonlóan most is három jelöltet indítunk harcba kategóriánként a Made in Pécs-díjért, mert hiszünk abban, hogy ezzel a módszerrel több jó dologra tudjuk felhívni a figyelmet. Minden jelöltnek gratulálunk, mindegyikük nagyszerűt alkotott!

Blöff Bisztró

A Blöffös srácok igazán kitettek magukért idén, és régi álmukat megvalósítva tettek azért, hogy ismét szótagolva, lassan és artikuláltan mondhassuk ki: Pécs A Mediterrán Hangulatok Városa. A Blöff Bisztró amellett, hogy a Jókai téri gasztrocentrum egyik ékköve lett, gyorsan a város egyik legjobb menüzős helyévé vált. A hangulat és a klasszik vendéglátós alapok adottak a Színház téri Blöfföt egymillió éve vivő rutinrókáknál, a friss tengeri halas ételeikért pedig nem csak rajongunk, de egyenesen megőrülünk. Röviden: a Blöff Bisztró elnöki ügy!

Eleven Bor & Tapas

Tapasztalt tapaszozók tanakodva-tanácstalanul tapogatóznak tévedést tallózva – totális kudarcra ítélve! Az Elevenbe ugyanis nem lehet belekötni. A pécsiek láthatóan villámgyorsan felvették a spanyol ritmust, és délutántól késő éjjelig falatoznak-boroznak gyönyörűen a Jókai téren vagy az Eleven fantasztikusan kialakított belső terében. Sajnos a pincér-sommelier-t szerkesztőségünk személyes érintettség miatt nem dicsérheti szembe nyilvánosan, így csak kacsintós szmájlikat küldünk Ricsinek, Petráéknak pedig egy óriási gratulációt, mert minőségben és menőségben is újat hoztak a pécsi vendéglátásba!

Pécsi Kávé

Szexi barista fiúk készítik a legjobb kávét a városban csak nekünk, pécsieknek. Na jó, meg néha országos versenyeken is megmérettetik magukat creative brewingban, akármit is jelentsen ez. Aeropress, clever dripper, hario syphon, Kenya Gakuyuni kávé – ilyen varázsszavakat mormolunk magunk elé a helyen, ahol büszkén képezheti magát az ember kávésznobbá, de bátran ihat egy nagy lattét is nyolc kockacukorral, akkor sem fog haragudni rá senki. Köszönjük nektek, srácok, hogy ennyire komolyan veszitek a missziót, hogy jobb hellyé tegyétek ezt a várost!

(Idén is kiosztunk egy közönségdíjat, nagyon számítunk a szavazataitokra! A közönségszavazás december 21-én indul!) 

ételital
A szőlő és bor városa 5. - A világ legidősebb szőlőtőkéje?
 
súgó
Pécsi Nyári Színház
 
lokál
FesztiválszezON