Meztelen Juliet
Meztelen Juliet
Major Zoltán / 2018-10-11 film
Annie (Rose Byrne – A hatalom hálójában) és Duncan (Chris O’Dowd - Kockafejek) 15 éve együtt élnek, ám a férfi a barátnője helyett egy Tucker Crowe nevű amerikai popsztárért rajong.

Crowe 20 éve eltűnt a zenei szcénából és az életéről is keveset tudni, most azonban hirtelen felbukkan egy megjelenés előtt álló CD-je. Annie meghallgatja a „Juliet, Naked” című lemezt, amit egy blogban jól le is húz. Ettől Duncan persze teljesen kiborul. A megjelent kritikára reagál maga Tucker Crowe (Ethan Hawke – Mielőtt felkel a Nap, Sráckor) is, aki hosszas levelezésbe kezd a lánnyal, és a dolgok odáig fajulnak, hogy a két ember találkozik egymással, ami egy valószínűtlen kapcsolat kezdetét jelenti… Szívmelengető, ötletes poénokkal teli romantikus amerikai vígjáték a sztárságról és a rajongás árnyoldalairól, a megismerésről és az elfogadásról, Nick Hornby (Pop, csajok, satöbbi, Egy fiúról, Hosszú út lefelé) regényéből.

Amerikai zenés vígjáték, dráma, 2018, 105 perc, (12) R: Jesse Peretz. Fsz: Rose Byrne, Ethan Hawke, Chris O’Dowd. Apolló mozi: október 11-től.

lokál
Made in Pécs-díj 2022 – Közönségszavazás
 
ételital
Teszteltük: Kioszk
 
súgó
Don Quijote (DoNkiHÓtE)