M-Food Service
M-Food Service
/ 2015-04-02 ételital
Az ételrendeléshez mindig kell az ősbizalom, hiszen nem látod, mit esznek a másik asztalnál, vakon bízol a szakácsban és a kiszállítóban, hogy finomat fogsz kapni és gyorsan megérkezik.

A pécsi M-Foodnak már a honlapja is bizalomgerjesztő: modern, letisztult dizájn, átláthatóság jellemzi, az ételek egyértelmű kategóriákba vannak rendezve, az online rendelés nincs túlbonyolítva, a telefonban pedig nagyon kedvesek. A kínálat széles, és nem a megszokott rendelős klisékre épít, látható, hogy étlapjuk összeállításakor az egyszerű, de a pécsi kiszállítós kínálatban eddig nem jellemző ételekre koncentráltak. Összesen hét kategóriából választhatunk ételt a levesektől a marhahúson át a desszertekig. Az M-Foodnál kilenc különböző saláta szerepel a kínálatban, és erősek halban és szárnyasban is, az étlapon például grillezett kacsamell is szerepel, de választhatunk lazacsteaket, fekete tigrisrákot vagy crème brulée-t is. A honlap másik hatalmas előnye, hogy a tányérunkat lépésről lépésre állíthatjuk össze, az egyes fogásokhoz kérhetünk szószt (a zöldborsos mártástól a hollandiig), valamint akár három köretet, ahol 18 féle opcióból választhatunk a leveles parajtól a ratatouille-on át a kuszkuszig (természetesen van jázminrizs és steakkrumpli is). Plusz pont a menü, ami hétfőtől-péntekig, 11-15 óra között rendelhető házhozszállítással együtt 1390 forintért, és amely olyan fogásokat takar e héten, mint a jércekrémleves zöldalmachipsszel, a céklás burgonyakrémleves vagy főételként az édes chilis sertéstarja. Az érdekes, modern fogások nem csak hangzatos elnevezések, de az M-Foodnál a minőségi alapanyagokra is láthatóan nagy figyelmet fordítanak. Így az ember a saját nappalijában is egy jó étteremben érezheti magát, amelynél sokkal kényelmesebb dolog nincs is a világon. A minőségen és a változatos, kreatív ételeken kívül az M-Food hatalmas előnye még a nyitva tartás: hétfőtől-vasárnapig 11:00-22:00 között elérhetőek, ezzel pedig Pécsett listavezetők, hiszen városunkban alig akad kiszállítós étterem, ahonnan szinte bármikor rendelhetünk.

A pécsi cég végiggondolt kínálatával, minőségi alapanyagaival, szuper honlapjával, hosszú nyitva tartásával és korrekt áraival nagyon magasra teszi a lécet a házhoz szállítós piacon, ajánljuk kipróbálásra.

További információk, étlap, ételrendelés: www.m-food.hu

(A cikk megjelenését az M-Food Service támogatta.)

lokál
Körtúra a Csodabogyó tanösvényen Vince napján
 
súgó
Soundweaving V4 Edition
 
lokál
Tisztított kacsa, tojásszén