Egyéjszakás kaland a Góréban 
Egyéjszakás kaland a Góréban 
promo / 2023-06-05 ételital
Pécstől 30 kilométerre, autóval mindössze fél órára fekszik az ötszáz lelket számláló Kisharsány, ami a vidék csöndje mellett egy másik fontos értéket is ad a környéknek: egy autentikus, helyi alapanyagokra építkező éttermet, ami vendégeinek nem csak felejthetetlen ételeket, hanem maradandó élményeket is nyújt. Június 23-án, Szent Iván-éjjelén például egyetlen éjszakába sűrítenek mindent, amiért a nyárban rajongunk. 

A Góré 2022. februárjában nyitotta meg kapuit. Az étterem profiljában a vidék romantikája ötvöződik a gasztronómia exkluzivitásával, a felszolgált ételek alapos gondossággal, művészi precizitással megtervezett fogások, amelyek minden érzékszervünkre hatnak. 

A június 23-i Szent Iván-éjre nagyszabású eseménnyel készülnek. A szabadtéri programon résztvevők nézhetnek színházi előadást, táncolhatnak, tüzet ugorhatnak amellett, hogy páratlan vacsorát fogyasztanak el az este során. A vacsora elkészítésében a Góré állandó séfje, Kállai Csaba mellett vendégséf is közreműködik: Közép-Kelet Európa első két Michelin-csillaggal elismert konyhafőnöke, Mészáros Ádám látogat a Baranya megyei faluba. A kultúráról a Móricz Zsigmond Színház színészei gondoskodnak, akik szerelmes hangulatú produkciójukkal fülledtté varázsolják a jellemzően amúgy is ritkán hűvös júniusi éjszakát. Ugyancsak a vérpezsdítést segíti az elmaradhatatlan tűz és annak rituális átugrása is, ami a legenda szerint segít szerelembe esni az arra vágyóknak. A résztvevők hétfogásos vacsorát fogyaszthatnak el, amit borsorral vagy alkoholmentes italsorral is párosíthatnak, aminek a csúcspontját az egész napon át, szabad tűzön, asado technikával grillezett bárány felszolgálása jelenti majd. 

A Góréba érkezőknek nem kell az éjjeli hazautazás miatt aggódniuk, az étterem kétféle lehetőséget is kínál: Pécsről a rendezvényre bérelt busszal lehet oda és vissza is utazni 5500 forintos áron. Azokat, akik a vacsora utáni, azonnal pihenést választanák, szeretettel várja a Góré mellett lévő Szent György Kúria. 

Az eseményről bővebben olvasni, illetve a programra jegyet váltani ITT lehet.

Szállásfoglalás ITT.  

A buszútra a hello@gorerestaurant.hu e-mail címen lehet jegyet foglalni.

GÓRÉ az Instagramon

GÓRÉ a Facebookon   

súgó
15. Ördögkatlan
 
lokál
Helló Málta, München és Korfu!
 
zene
Honeybeast