ZAJZAJZAJ podcast #4 // Kálocz Tamás (Fishing on Orfű)
ZAJZAJZAJ podcast #4 // Kálocz Tamás (Fishing on Orfű)
szerk / 2022-01-06 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast negyedik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"kálocz tomi a fishing on orfű maga. ritkán szerepel nyilvánosságban. nagyon örültem, hogy leültünk 2021. nyár elején beszélgetni. mindketten izgatottak voltunk. hadarunk, egymás szavába vágunk, csapongunk. örülünk egymásnak, hiszen régen találkoztunk a bezárkózótt covid világban. bocsánat érte. mindenesetre azért az kiderül, hogyan lett ebből a baksai fiúból a magyarországi zenei élet meghatározó alakja. háttérsztorik, lenyűgöző facebook tanácsok, fekete dögvész. tomi zenéi, szíve-lelke az adásban."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Kiegészítő tartalom:

Egy palylist a részben elhangzó dalokkal.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)
 

 

 

lokál
Portré: Tamás Éva
 
lokál
Eximó Jégrém: Erre még meghívlak
 
súgó
10 éves a Nádor Galéria