Pécs City Karnevál
Pécs City Karnevál
szerk / 2016-09-16 zene
A Pécs City Karnevál idén is átváltoztatja a várost! Ráadásul a szervezők azt ígérik, hogy most minden eddiginél több élményfaktort lapátolnak bele az egész napos fergetegbe.

A Pécs City Karnevál gyakorlatilag a nyári szünet után újraéledő város csapatépítő tréningje. Aki még nem látta, az nagyjából úgy tudja elképzelni, mint a szilveszter, egy jelmezbál, egy általános iskolás nagyszünet, egy tanítóképzős gólyabál, a futball VB-re kijutás és két hordó fűszeres portorikói rum keverékét.

Hivatalosan ebéd után kezdődnek a programok, de már reggeltől egyre nagyobb koncentrációban szállingóznak kisebb-nagyobb csoportokban a belváros irányába a legkülönbözőbb csodabogarak. Délután 3-kor a Széchenyi térről indul a karneváli emberkígyó. Táncosok és dobosok felvezetésével boldogan átcsorog a belváros főbb csapásain, közben pedig dj-k és sound systemek tolják alájuk az ütemeket.

Koncertek, elő-, utó-, fő- és mellékprogramok pörögnek szerte a belvárosban másnap hajnalig, de a Karnevál legnagyobb erőssége a valóban karneváli hangulat és főként maga a felvonulás.

Belváros, szeptember 17. 15:00-tól. 

Részletes program ITT

zene
Bohemian Betyars, Nemes „Kölyök” Gábor
 
súgó
Vírusszelidítő – Terjedési jelenségek és rejtett mintázatok
 
zene
Vodka for Kids