Május 17-től szeptember 28-ig Káptalan Kert!
Május 17-től szeptember 28-ig Káptalan Kert!
Papp András / 2024-05-14 zene
A város leghangulatosabb szabadtéri koncerthelyszíne, a Káptalan Kert ősz végéig szállítja a jobbnál-jobb koncerteket. Nagyon várjuk már az idei szezont!

A jó koncerteket már-már megszoktuk, de ahogy minden évben, úgy idén is komoly infrastrukturális fejlesztések történtek a Kertben. Jóval látványosabb és fesztiválszerűbb lesz a színpadkép, hangulatosabb a vendégtér, profibb a hangzás, de készülnek új kiszolgáló pultok és mosdók, nyílik egy hangulatos látványterasz és még egy aranyos kis borospince is. Azaz újra minden adott lesz ahhoz, hogy egy hideg fröccsel vagy sörrel (esetleg üdítővel) élvezzük a koncerteket, a semmihez sem hasonlító hangulatot és örüljünk annak, hogy Pécsett van egy ilyen szuper hely.

A szokásoknak megfelelően júliusban a Pécsi Nyári Színház költözik a Káptalan Kertbe, de előtte és utána, május közepétől egészen szeptember végéig a koncerteké a főszerep. Ott találkozunk!

MÁJUSI-JÚNIUSI PROGRAMOK

Május

Május 17. Pogány Induló / Ótvar Pestis, vendég: Tha Patkányz x FILC

Május 18. Carson Coma, vendég: Nagy Emma Quintett

Május 24. Honeybeast

Május 25. Nyitva a Kert! – Selah Vie, Lenkke_, Labek & Chrobak, Generation Impasse, Dirt Danger (erről a programról lejjebb olvashatsz részleteket)

Május 31. P. Mobil, Pokolgép, Rotor

Június

Június 8. Kispál és a Borz

Június 14. Bikini, Rudán Joe Band

Június 15. Budapest Bár

Június 21. Ákos

Június 22. Margaret Island

 

NYITVA A KERT!

Május 25-én 18:00-23:30-ig egy nagyon kedves eseményt, egy barátkozós nyílt napot tartanak a Káptalan Kertben. Ingyenes belépés mellett lesz 5 remek koncert (Selah Vie, Lenkke_, Labek & Chrobak, Generation Impasse, Dirt Danger), lemezbörze, színpad- és backstage látogatás gyerekeknek, tájékoztató pályázati lehetőségekről zenekaroknak, valamit megmutatják az érdeklődőknek a Káptalan Kert minden zegét és zugát.

Rendszeres Káptalan Kert látogatóknak ajánlott, akik pedig még nem jártak itt, azoknak egyenesen kötelező!

 

 

 

 

ételital
Kávéval az őszbe
 
súgó
Pécsi Fotóhetek 2020
 
lokál
FesztiválszezON