Magyarországi turnéra jön a The King’s Singers
Magyarországi turnéra jön a The King’s Singers
promo / 2023-12-20 zene
A király énekesei, az éneklés királyai – szokták mondani a Grammy-díjas brit The King’s Singers énekegyüttesre, akik lemezbemutató koncertet tartanak három városban a Filharmónia Magyarország rendezésében.

A nagy érdeklődésre számot tartó produkciót Budapesten (jan. 16.), Debrecenben (jan. 17.) és Szegeden (jan. 18.) mutatják be, mely a legismertebb és legnépszerűbb animációs filmzenékből válogat a Disney 100 éves születésnapjára emlékezve a zene- és mozirajongó közönség legnagyobb örömére.

A világhírű együttes arénaturnéval ünnepli meg az ikonikus történetmesélés 100 évét, hogy a zenén keresztül minden korosztály számára felidézzék a gyermekkor legszebb emlékeit az Oroszlánkirálytól a Jégvarázsig, köztük olyan népszerű történetekig, melyben például egy királylány mély álomba merül, melyből csak az igaz szerelem csókja ébresztheti fel.

Nagyszabású aréna show-val és az ennek megfelelő látványelemekkel készül a fiúcsapat az eddigi legnagyobb szabású projektjére. A hattagú a cappella sztárcsapaton kívül a Kodály Filharmonikusok Debrecen gondoskodik majd a színvonalas, minőségi zenei élményről.

További részletek: www.filharmonia.hu

Január 16. Budapest /  január 17. Debrecen /  január 18. Szeged

zene
KFT
 
súgó
New Taxonomy of Illusions
 
ételital
Teszteltük: Caflisch Cukrászda