TOP 25 kóstolófesztivál
TOP 25 kóstolófesztivál
szerk / 2017-06-09 súgó
A Dél-Dunántúl legnagyobb szabású borfesztiválját rendezi meg a Pécsi Borozó magazin szerkesztősége június 10-én a Pezsgőházban, amikor a tizedik Pannon Borrégió TOP25 borverseny győztesei mellett a korábbi kilenc év nyertes borászaival is találkozni lehet majd.

Több mint 50 borászat top-borait kóstolhatja meg a borkedvelő publikum ezen a délutánon, köztük azokat az idei bajnokokat, amelyeket a május 22-én megrendezett borversenyen választott ki a szakértő zsűri. A borok mellett ezen a délutánon a dzsesszé is a színpad, hiszen két együttes, a Jazzimpair és a Trio Afium is szórakoztatja majd a közönséget.

A Pannon Borrégió TOP 25 kóstolófesztiválhoz hasonló nagyszabású, beltéri borfesztivál még nem volt a régióban, ahol ennyi pincészet vett volna részt öt kiemelt borvidékről (az első két évben a Balatonboglári borvidék is részt vett a versengésben, így onnan is érkeznek vendégpincészetek), ráadásul mindegyik olyan borokkal, amelyeket előzőleg a zsűri top-borként emelt volna ki.

A TOP25 kóstolófesztivál a pécsi nyár évről-évre visszatérő hangulatos eleme, aktív és népes törzsközönséggel, érdeklődő posztolókkal és turistákkal, mindig más gasztronómiai kínálattal és számos vendéggel.

Pezsgőház (Szent István tér 12.) Június 10. 12:00-tól. Jegyár: 5000/6000 Ft.

súgó
XXII. Európai Bordalfesztivál 
 
ételital
Teszteltük: Karavella
 
ételital
Törzshely: Kovács Zoltán – streat