Jön az első pécsi Jóga Piknik!
Jön az első pécsi Jóga Piknik!
/ 2018-09-13 súgó
Először rendeznek jógafesztivált a pécsieknek: szeptember 22-én az Orfűi Malmoknál egy napig minden a jogáról szól majd!

A pécsi Mandala Jógastúdió kezdeményezésére a rendezvényen pécsi jógastúdiók mutatkoznak be, és nem titkolt céljuk a jóga népszerűsítése: nemcsak azokat várják, akik már gyakorlott jógások. A helyszín ugyan technikailag Pécs határán kívül esik, de a városhoz ezer szállal kötődő Orfű egykori vízimalma olyan különleges helyszín, ami kivételesen bensőséges, közvetlen környezetet biztosít a Jóga Piknikhez.

A vezetett jógagyakorlásokkal, valamint a jógáról és az egészséges életmódról szóló előadásokkal tarkított program kiváló lehetőség azoknak, akiket érdekel a jóga, de sosem merték kipróbálni, vagy elvesztek a jógairányzatok között, netán szeretnének megismerkedni más jógásokkal. A családbarát fesztivál emellett gyermekfoglakozásokkal és az orfűi malmok nyújtotta programokkal – papírmerítéssel, malomlátogatással – ad lehetőséget a kikapcsolódásra.

A termelői vásáron és jógapiacon helyi termelők mutatkoznak be, és vegetáriánus ételkóstoló is várja a látogatókat. Kezdő jógázóként pedig rögtön meg is veheti bárki az első jógaruháját és -eszközét. A közös pikniket a Singas Project koncertje zárja.

A rendezvény rossz idő esetén a Malmok tereibe költözik. A szervezők ugyanis úgy gondolják, hogy az eső nem állhatja útját a közös jógázásnak.

A Jóga Piknik ingyenes rendezvény, amely az Erősödő Civil Közösségek pályázatából valósul meg.

Orfű, szeptember 22.

További részletek: www.facebook.com/jogapiknikpecs

Kérdés esetén: info@mandalajogapecs.hu

(X)

zene
Run Over Dogs, The Popeye, The Midnight Barbers
 
súgó
Vírusszelidítő – Terjedési jelenségek és rejtett mintázatok
 
súgó
Magyarok Kenyere Ünnep